Späť

Splitboard Jones Mind Expander

Kolekcia zima 2024

Všetky snowboardy a splitboardy Jones majú dve farebné variácie skĺznic Flip-Flop Base, vďaka čomu sa redukuje odpad pri výrobe. Farebný variant… detailný popis

812.35 € Zľava -20 % 1 015.44 €

  • Doprava zadarmo!
  • Doručíme najneskôr v utorok 23. 4.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Pánsky splitboard Jones Mind Expander

Všetky snowboardy a splitboardy Jones majú dve farebné variácie skĺznic Flip-Flop Base, vďaka čomu sa redukuje odpad pri výrobe. Farebný variant skĺznice je náhodný, nie je viazaný na konkrétnu veľkosť.

Splitboard Jones Mind Expander bol navrhnutý pre kreatívneho jazdca, ktorý pri backcountry jazde obratne reže oblúky a kráľovsky sa pri tom baví. Dielo Jeremyho Jonesa a surf shapera Chrisa Christensona je pre sezónu 22/23 vybavené novým profilom Surf Camber pre lepšie držanie na hranách a posunutím viazania 20 mm dopredu pre vyladenejší carving. 

Epickú plavnosť v prašane ti dodá tupý nos a freestylovú jazdu si užiješ vďaka plnému tailu. Tento jedninečný shape je doplnený veľkým vykrojením pre výraznú točivosť medzi stromami a nechýbajú hrany s technológiou Inner/Outer Traction Tech 1.0 pre priľnavosť v ľadových stúpaniach aj zjazdoch na tuhých povrchoch. Bezkonkurenčné torzné spojenie v zjazdovom móde zaistia zámky Boltless Bridge, Karakoram Ultra Clips 2.0 a Tip-Lock Tip Clips.

Špecifikácie:

  • Flex: 6/10
  • Vhodný pre: Hlboký prašan, oblúky v nízkych rýchlostiach a ďalšie backcountry podmienky
  • Tvar: Directional
  • Profil: Christenson Surf Camber/Rocker - custom rocker/camber od špičky k päte navrhnutý Chrisom Christensonom. Rockered špička nadnáša nos dosky a zlepšuje ovládateľnosť, zatiaľ čo camber pod nohami zabezpečuje držanie na hrane a odozvu. Mierny rocker na pätke zachováva silu a stabilitu tradičnej dosky a pomáha udržať pätku bez zachytávania pri začatí zatáčania a pri switchoch.
  • Progressive Sidecut: Na vzdialenejších koncoch sidecutu sa polomer postupne zväčšuje po dosiahnutí kontaktného bodu hranou. Postupné zväčšovanie polomeru sidecutu smerom ku kontaktnému bodu prináša plynulejší začiatok a výjazd zo zatáčok, pretože hrana vchádza do snehu a vychádza z neho s menej prudkým prechodom.
  • Quick Tension Tail Clip: Zabudovaný systém stúpacích pásov pomocou predrezaného zárezu, ktorý eliminuje potrebu tradičného klipu v zadnej časti splitboardu.
  • Hrany: Inner/Outer Traction Tech 1.0 - Technológia vonkajších aj vnútorných hrán podrží aj v zľadovatených stúpaniach alebo zjazdoch na tuhšom podklade.
  • Blunt Nose: Tvarom uspôsobený nose dosky, ktorý lepšie pláva v hlbokom snehu a zamedzuje spomaľovaniu v prašane.
  • Zámky: Karakoram Ultra Clips 2.0 s Tip-Lock - prichytenie pomocou pevných zámkov - Boltless Bridge, na skĺznici teda nie sú žiadne skrutky.
  • Laminácia: Biax Fiberglass - obojsmerný, dvojvrstvový laminát zo sklených vlákien, ktorý poskytuje zábavnú, elegantnú jazdu a veľa odpustí
  • Control Split Core: Prémiové drevené jadro z topoľa a paulownie zaistí nízku váhu a výbornú tuhosť.
  • V Core: Exkluzívne profilovanie dreveného jadra Jones, ktoré ponúka stabilný a hravý pocit z dosky. Drevené jadro je mäkšie medzi pätkami pre ľahšie začatie oblúka a tuhšie v nose a taile pre stabilitu pri jazde nerovným terénom a pristávaní po skokoch.
  • Eco-plastic topsheet: Ekologický topsheet vyrobený z ricínového oleja je ľahký, odolný a odpudzuje vodu aj sneh.
  • Skĺznica: Sintered 8000 - vyrobená z polyetylénu s ultra vysokou molekulárnou hmotnosťou a karbónu. Veľmi odolná, rýchla a nenáročná na opravu; už z výroby navoskovaná prírodným voskom Wend.
Splitboard Jones Mind Expander 2024

Parametre

154 158
Hmotnosť jazdca (kg) 59-82 67-91
Kontaktná hrana (cm) 113 116.2
Šírka špice (cm) 30 30.5
Šírka stredu (cm) 25.6 26
Šírka päty (cm) 28 28.5
Vykrojenie (m) 6.9 7.1
Set back (mm) 20 20
Stredná šírka postoja (cm) 54 58
Tvrdosť 6 6

Ako si vybrať splitboard?

Správny postup pri výbere splitboardovej výbavy je jedným z najdôležitejších krokov k tomu, aby ste splitboarding využívali na maximum. Preto sme si pre vás v spolupráci s #FreerideTV pripravili rubriku Ako na to. Dnes vám poradíme, ako vybrať splitboard, čo na seba a ako sa snažiť predísť nepríjemným situáciám v horách. Poďme na to!

 

Splitboarding je šport, ktorý priťahuje stále viac ľudí. Je to únik z preľudnených stredísk a túžba po ľadovom tichu uprostred lesa a vrcholkov hôr. Omnoho viac než u ostatných športov je ale pri splitboardingu veľmi dôležitá správna výbava. Tá vám totiž môže zachrániť aj život. Okrem samotného splitboardu a viazania patria medzi nevyhnutnú časť výbavy puky, stúpacie pásy, palice a vybavenie pre lavínovú bezpečnosť.

Pri začiatkoch so splitboardingom sa bez nich zaobídete, ale časom ich každý nadšenec ocení. Máme na mysli mačky a železá. Tie sa používajú práve v prudkých svahoch a pri traverzoch na zmrznutom povrchu.

Posledným dôležitým dielom celej skladačky je správne freeridové oblečenie a lavínový batoh, ktorý pohodlne pojme vašu lavínovú výbavu. No a ako to celé poskladať a nezblázniť sa z toho, s tým vám poradí Dominik vo vyššie spomínanom videu.

Jones Mind Expander

Splitboard Jones Mind Expander

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk