Späť

Plavky Follow Ladies Pharaoh Ride Shorts  maroon

Kolekcia leto 2021

Jednoduché, ale napriek tomu štýlové dámske boardshortky od značky Follow pre skvelý výkon a pohodlie počas vodných športov. Tento kúsok si v lete… detailný popis

48.00 € Výpredaj -40 % 80.00 €

  • Doprava zadarmo pri nákupe nad 60.00 €
  • Doručíme najneskôr v piatok 22. 3.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Farebné varianty

Dámske boardshortky Follow Pharaoh Ride Shorts

Jednoduché, ale napriek tomu štýlové dámske boardshortky od značky Follow pre skvelý výkon a pohodlie počas vodných športov. Tento kúsok si v lete jednoducho obľúbiš.

  • Šnúrka v páse
  • Super elastický a rýchloschnúci materiál
  • Internal Lycra Brief (8 oz = 226.80 g)
 
Plavky Follow Ladies Pharaoh Ride Shorts maroon 2021

Tabuľka veľkostí

10
A ŠÍRKA PÁSU (cm) 29 30 32 36 39
B DĹŽKA (cm) 25 26 28 30 32
 

Na čo myslieť pri výbere boardshortiek

Leto je tu a preto nastal čas odložiť na chvíľu svoje obľúbené džínsy a ponoriť sa do letnej atmosféry, a najmä do osviežujúcej vody, plnými dúškami. So správne vybranými boardshortkami to bude hračka.

Prečo vlastne boardshortky?

Tesné plavky, najmä preto, že obopínajú skrátka všetko, nie sú pre každého. Avšak každý môže vyzerať a cítiť sa skvele v správne vybraných boardshortkách. Tento ľahký, štýlový typ plaviek je obľúbený medzi väčšinou mužov, či už pri rôznych vodných športoch ako surfing či wakeboarding, pri jazere na paddle boarde alebo len obyčajnom leňošení pri bazéne. Skutočnosť je taká, že mnohí muži nosia boardshortky aj vtedy, keď sú od vody vzdialení na kilometre.

Boardshortky, aj keď boli stvorené na nosenie pri vodných športoch, si vďaka ich kvalitám obľúbili aj “nevodácki” športovci napríklad pri skateboardingu či plážovom volejbale. Tento typ plaviek je voľný, väčšinou so zapínaním na suchý zips a šnurovacou prednou časťou a oveľa väčšou dĺžkou ako bežné plavky. Výhodou boardshortiek vo všeobecnosti je, že sú vyrobené z ľahkého a rýchloschnúceho materiálu.

Surfisti ocenia najmä väčšiu dĺžku a strečovosť materiálu

Systém viazania vpredu, ktorý sa aplikuje pri väčšine boardshortiek, je navrhnutý tak, aby šortky len tak ľahko z tela nespadli alebo sa nestiahli pod vplyvom silných vĺn, keď je surfista ťahaný pod vodou. Surfisti poväčšine uprednostňujú neelastický, pevný pás so zaväzovaním na šnúrku. Fit by mal každopádne pás obopínať, ale zároveň umožňovať neobmezený pohyb. Dlhší outseam zasa chráni chĺpky nôh pred nepríjemným odtrhnutím, keď si surfer sadne na navoskovanú dosku. Asi nikto z nás totiž nie je veľkým fanúšikom nečakanej epilácie.

Pri športoch ako surfing či wakeboarding treba dbať aj na to, aby vás boardshortky pri pohybe nijako neobmedzovali a umožnovali vám hýbať sa toľko, koľko len budete potrebovať. Nie je totiž nič horšie ako kvôli nepoddajnému materiálu nechytiť parádnu vlnu či neskočiť trik, ktorý už hodiny vo wakeparku pilujete. Výrobcovia boardshortiek Quiksilver, O'Neill či Volcom využívajú extrémne strečovú tkaninu 4-way stretch, ktorá umožňuje športovcom neobmezený pohyb a nijako im nebráni ukázať, čo v nich skutočne je.

Volley a lifestyle boardshortky

Boardshortky, ako sme už naznačili, sa však stali populárnymi aj mimo surferskej komunity. Nejeden skater, plavec či dokonca aj obyčajný plážový beach boy tiež nepohŕdne ich skvelými vlastnosťami.

Za všetko hovoria snáď boardshortky Yutes Hybrid od Volcom, ktoré majú doslova dvojitú moc. Poslúžia ako klasické kraťasy do mesta či na skate, no zároveň aj ako boardshortky do vody. Rýchloschnúci materiál, odolnosť a vodoodpudivosť, výnimočná strečovosť a sieťové vrecká pre lepšie odvádzanie vody. Jednoducho úsporný režim na každú dovolenku, na ktorú sa chcete zbaliť len do batohu. Na rovnaký účel vám poslúžia aj štýlovky Ozzie Stoney od Volcom z kvalitných materiálov s prímesou konope a s dizajnom od umelca Ozzieho Wrighta. A v tých vás už len tak ľahko nikto neprehliadne.

Plážové typy uprednostňujúce ležérny pohyb pri vode či plážové športy zasa ocenia kratšiu dĺžku boardshortiek. Presne na tieto príležitosti sú ideálne Quiksilver Everyday Volley či O'Neill Vert či O'Neill Cali. A po dni strávenom na pláži v nich môžete rovno pokračovať aj do baru.

Repreve a budúcnosť oceánov bez plastov

O výnimočnej iniciatíve značiek Quiksilver a Volcom a ich kolekciách boardshortiek vyrobených z recyklovaných plastov sme písali už prednedávnom. Tohtoročná kolekcia boardshortiek od Volcom a Quiksilver je totiž skoro celá vyrobená z recyklovaných vlákien Repreve. Na jedny boardshortky sa v priemere zrecykluje päť plastových fliaš. Ochrana prostredia, bez ktorého by sme si športy ako surfing, wakeboarding či paddleboarding nemohli užívať sa stala dôležitou súčasťou výroby produktov od značiek, ktoré pri zrode týchto športov sami stáli.

Nech už teda boardshortky nosíte vďaka ich skvelým vlastnostiam do vody, alebo ako módny doplnok, dôležité je, že si vďaka nim dokážete užívať leto naplno!

Follow Ladies Pharaoh Ride Shorts maroon

Plavky Follow Ladies Pharaoh Ride Shorts

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia