Späť

Viazanie na wakeboard Ronix Divide  black

Kolekcia leto 2023

Najnovšia séria Divide má tie najlepšie technológie, pokiaľ ide o nastaviteľnosť a jednoduchosť obúvania. Konštrukcia viazania vychádza z technológie… detailný popis

256.00 € Zľava -20 % 320.00 €

  • Doprava zadarmo!
  • Doručíme najneskôr vo štvrtok 21. 3.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Pánske viazanie Ronix Divide

Najnovšia séria Divide má tie najlepšie technológie, pokiaľ ide o nastaviteľnosť a jednoduchosť obúvania. Konštrukcia viazania vychádza z technológie Mainframe, ktorá tvorí prispôsobivú kostru a jej skvelé vlastnosti dopĺňa intuitívne uťahovanie Autolock a pohodlná podšívka s fixáciou členku. Toto najpopulárnejšie open-toe viazanie je bezchybnou kombináciou flexibility a pohodlia.

Špecifikácie

  • Flex: 4/10
  • Mainframe Technology - druh konštrukcie viazania Ronix:
    • Ronix shell last - špeciálny plášť navrhnutý špecificky pre wakeboarding
    • Mid-height Skeleton - stredne vysoká vonkajšia konštrukcia siahajúca ku členku, ktorá sa prispôsobí pohybu
    • Toe cap - podpora pod špičkou viazania
    • Baseplate - baseless dizajn základne optimalizovaný pre maximálny board feel
    • Shock pad - podložka tlmiaca nárazy, chráni teba aj tvoju dosku
  • Stage 1 Liner - ľahká a komfortná podšívka so zabudovanou podporou členku pre pevné uchytenie päty
  • Classic S.O.L.E. - stielka overená časom aj wakeboardistami. Vyrobená zo všestrannej peny, ktorá je tvarovaná na mieru viazania Ronix pre bezkonkurenčné pohodlie.
  • AutoLock Technology - posunutím sa zámok zablokuje, ťahom uvoľní. Zjednodušená konštrukcia s inovatívnym designom, odolnosťou voči nárazom a s mäkkou rukoväťou pre ľahké uvoľnenie.
2022 Ronix Divide Boot .mp4
Viazanie na wakeboard Ronix Divide black 2023

Tabuľka veľkostí

UK 4-7.5 6.5-10 9.5-13.5
EUR 37-41.5 40-45.5 44-48.5
US 5-8.5 7.5-11.5 10.5-14.5
CM 23-26.5 25.5-29.5 28.5-32.5
 

Ako si vybrať wakeboardové viazanie

Neoddeliteľnou súčasťou pri nákupe wakeboardu je výber viazania. Skoro by sa dalo povedať, že výber správneho viazania je kľúčový, pretože to, ako vám viazanie sadne, ovplyvňuje celú jazdu a váš pocit z nej.

Viazanie teda rozhodne odporúčame pred kúpou vyskúšať. Správne zvolené viazanie vás nesmie nikde tlačiť ani ťahať, noha sa v ňom musí cítiť úplne pohodlne, zároveň však musí byť spevnená pre perfektnú spoluprácu s doskou. Ak kupujete viazanie len pre seba, poobzerajte sa skôr po topánke s uzavretou špičkou, ktorá ochráni aj vaše prsty, ak budete zdieľať viazanie s kamarátmi, siahnite po topánke s otvorenou špičkou, ktorá umožňuje nosenie na rôznych veľkostiach nôh. Prsty by však nikdy nemali z topánky přečuhovat, ak je vás teda v partii viac, vyberajte veľkosť viazania podľa toho s najväčšou veľkosťou nohy.

The System

The System viazanie je doména značky Hyperlite. Ide o samostatné viazanie a topánky, tak ako to poznáte zo snowboardu. Odopínajú sa teda len z viazania a pri páde na cable si späť na štart dôjdete pohodlne obutí, čo predstavuje výhodu predovšetkým tam, kde je napr. kamenistá cesta, nepohodlná pre bosé nohy.

Jazdci ako Shaun Murray či Rusty Malinoski, ktorí The System testovali, si ho veľmi pochvaľujú pre jeho pevnosť a podporu na jednej strane a vynikajúci komfort na strane druhej. Zároveň poukazujú na vynikajúci prenos energie z jazdcovho tela do dosky, čo má za následok precízne a hlavne okamžité zvládnutie trikov.

Zatvorené integrované viazanie

U tohto typu viazania tvorí topánka s viazaním jeden celok, nejde o dve samostatné jednotky ako u viazania The System alebo na snowboarde. Topánka s viazaním je k wakeboardu prirobená na pevno, pri páde sa teda z topánok vyzúvajú úplne.

Zatvorené, čiže "closed toe" viazanie umožňuje lepší prenos síl, chráni prsty a zamedzuje pohybu nohy vo viazaní. Zatvorené viazanie si kúpte v prípade, že viete, že ho nebudete požičiavať kamarátom a chcete väčšiu ochranu nôh.

 

Otvorené integrované viazanie

Topánka s viazaním tvorí opäť jeden celok, rozdiel je len v otvorenej špičke. Otvorené, čiže "open toe" viazanie má nespornú výhodu v tom, že ho môžete používať v partii kamarátov, kde každý má inú veľkosť nohy. Vďaka otvorenej špičke sa tiež ľahko vypláchne piesok, ktorý sa do viazania dostáva pri obúvaní, prsty však nie sú toľko chránené.

Videosprievodca výberom wakeboardovej výbavy

 

 

 

Ronix Divide black

Viazanie na wakeboard Ronix Divide

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia