×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Späť

Viazanie na wakeboard Hyperlite System Pro  black

Kolekcia leto 2023

System Pro bol prvým modelom od Hyperlite, ktorý vychádzal z teórie dvoch dielov – dokonalého prepojenia topánky a samostatného viazania. Vybavený je… detailný popis

207.20 € Zľava -20 % 259.00 €

  • Doprava zadarmo!
  • Doručíme najneskôr vo štvrtok 4. 4.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Wakeboardové viazanie Hyperlite System Pro

System Pro bol prvým modelom od Hyperlite, ktorý vychádzal z teórie dvoch dielov – dokonalého prepojenia topánky a samostatného viazania. Vybavený je exkluzívnym polykarbonátovým rámom G6, ktorý je ľahší ako predchádzajúce generácie a zároveň poskytuje vynikajúcu kontrolu a podporu. Rám je prepojený s ľahkým uretánovým Highbackom pre maximálnu mobilitu a odozvu. Viazanie si nastavíš na správnu veľkosť topánok behom pár minút vďaka stabilizačným plátom.

Nové hydrofóbne strapy prinášajú extra kontrolu nad doskou a vyššiu podporu. Neabsorbujú vodu a tak si zachovajú svoju ľahkosť. Exkluzívna je tu tiež odnímateľná EVA podložka, ktorá poskytuje dodatočnú ochranu pred nárazmi a mäkší pocit pod nohou. System pro je perfektné viazanie pre wakeboardistov v cable parku aj za člnom.

* System Binding viazania sú navrhnuté tak, aby pracovali výlučne s Hyperlite topánkami Boot line. Na použitie je potrebné mať oba komponenty.

Technológie

  • 2-Part Theory - Viazanie a topánka tvoria ultimátne spojenie. Viazanie sa stará o podporu a bezpečnosť, topánka o kontrolu a pohodlie.
  • Baseless Interface - najlepšie prepojenie topánky s doskou vďaka viazaniu bez základne, ktorá ti umožňuje stáť priamo na doske a mať nad ňou dokonalú kontrolu
  • Removable EVA Footbed - Pre zvýšenú ochranu pred nárazmi a mäkší pocit pod nohami môžeš do viazania vložiť EVA stielku.
  • Aluminum Mounting System - Bezpečné uchytenie viazania k doske pomocou zosilnených hliníkových stabilizačných dosiek. Zdvihnuté zúbky sú prepojené so systémovou podložkou pre požadovaný uhol, ktorý znižuje zdvih päty a spevňuje spojenie.
  • Ultra-light G6 Polycarbonate Chassis - ultra-ľahký a vysoko odolný polykarbonátový rám viazania
  • Articulating Urethane Highback - uretán je poddajný, keď sa ohýba do strán, ale je tvrdší a viac podporný, keď sa naň aplikuje priamy tlak. Získaš tak viac voľnosti pri trikoch a zároveň perfektnú kontrolu pri hranení.
  • New Flexion Ankle Strap - hydrofóbny členkový strap pre lepšiu podporu a flexibilitu, vstrekovaný materiál odpudzuje vodu počas jazdy, čo vedie k nulovej absorpcii vody a je o 20 % ľahší
  • New Adjustable Toe-Strap - prispôsobiteľný remienok na špičke pre zvýšenú podporu, vstrekovaný materiál odpudzuje vodu počas jazdy, čo vedie k nulovej absorpcii vody a je o 20 % ľahší.
Viazanie na wakeboard Hyperlite System Pro black 2023

Ako si vybrať wakeboardové viazanie

Neoddeliteľnou súčasťou pri nákupe wakeboardu je výber viazania. Skoro by sa dalo povedať, že výber správneho viazania je kľúčový, pretože to, ako vám viazanie sadne, ovplyvňuje celú jazdu a váš pocit z nej.

Viazanie teda rozhodne odporúčame pred kúpou vyskúšať. Správne zvolené viazanie vás nesmie nikde tlačiť ani ťahať, noha sa v ňom musí cítiť úplne pohodlne, zároveň však musí byť spevnená pre perfektnú spoluprácu s doskou. Ak kupujete viazanie len pre seba, poobzerajte sa skôr po topánke s uzavretou špičkou, ktorá ochráni aj vaše prsty, ak budete zdieľať viazanie s kamarátmi, siahnite po topánke s otvorenou špičkou, ktorá umožňuje nosenie na rôznych veľkostiach nôh. Prsty by však nikdy nemali z topánky přečuhovat, ak je vás teda v partii viac, vyberajte veľkosť viazania podľa toho s najväčšou veľkosťou nohy.

The System

The System viazanie je doména značky Hyperlite. Ide o samostatné viazanie a topánky, tak ako to poznáte zo snowboardu. Odopínajú sa teda len z viazania a pri páde na cable si späť na štart dôjdete pohodlne obutí, čo predstavuje výhodu predovšetkým tam, kde je napr. kamenistá cesta, nepohodlná pre bosé nohy.

Jazdci ako Shaun Murray či Rusty Malinoski, ktorí The System testovali, si ho veľmi pochvaľujú pre jeho pevnosť a podporu na jednej strane a vynikajúci komfort na strane druhej. Zároveň poukazujú na vynikajúci prenos energie z jazdcovho tela do dosky, čo má za následok precízne a hlavne okamžité zvládnutie trikov.

Zatvorené integrované viazanie

U tohto typu viazania tvorí topánka s viazaním jeden celok, nejde o dve samostatné jednotky ako u viazania The System alebo na snowboarde. Topánka s viazaním je k wakeboardu prirobená na pevno, pri páde sa teda z topánok vyzúvajú úplne.

Zatvorené, čiže "closed toe" viazanie umožňuje lepší prenos síl, chráni prsty a zamedzuje pohybu nohy vo viazaní. Zatvorené viazanie si kúpte v prípade, že viete, že ho nebudete požičiavať kamarátom a chcete väčšiu ochranu nôh.

 

Otvorené integrované viazanie

Topánka s viazaním tvorí opäť jeden celok, rozdiel je len v otvorenej špičke. Otvorené, čiže "open toe" viazanie má nespornú výhodu v tom, že ho môžete používať v partii kamarátov, kde každý má inú veľkosť nohy. Vďaka otvorenej špičke sa tiež ľahko vypláchne piesok, ktorý sa do viazania dostáva pri obúvaní, prsty však nie sú toľko chránené.

Videosprievodca výberom wakeboardovej výbavy

 

 

 

Hyperlite System Pro black

Viazanie na wakeboard Hyperlite System Pro

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk