Balančné dosky Epic

Novinky

17. marca 2020 | 0 komentárov

Počuli ste už o balance boardingu? Nejde len o tréning balansu, ktorý je nevyhnutne potrebný k všetkým športom, ktorým sa v našom e-shope venujeme. Okrem toho si na nich totiž môžete užiť množstvo zábavy, o ktorej sa vám doteraz ani nesnívalo.

Nezáleží na tom, či surfujete, lyžujete, korčuľujete, jazdíte na bicykli, snowboardujete, jazdíte na longboarde, alebo pestujete iný extrémny šport. Epic balančné dosky vám nielenže pomôžu zlepšiť si rovnováhu a celkovú koordináciu tela a svalov, ale zažijete na nich aj kopec zábavy.

Balančné dosky nie sú len pre tých, ktorí sa venujú niektorým z týchto športov. Precvičovať si na nich rovnováhu môže vlastne ktokoľvek. Využitie nájdu aj vo fitness či pri jóge, alebo dokonca aj pri rehabilitácii svalov a kĺbov. Ich obrovská výhoda spočíva najmä v tom, že trénovať na nich môžete vo vnútri aj vonku. Nové triky a balans si teda môžete pilovať kdekoľvek a kedykoľvek, bez ohľadu na to, aké je vonku počasie.

V našom obchode teraz nájdete značku Epic, ktorá prichádza s balančnými doskami v rôznych dizajnoch a tvaroch za priaznivú cenu. Vyberať môžete rovno zo 4 sérií - Nature, Wood, Retro a Rocker.

Nature séria ako pocta Matke prírode

Dosky Ursa, Flow, Wave a Wings vzdávajú hold prírode, pretože nikde inde, než v nej samotnej lepšiu rovnováhu nenájdete. Všetky tvary a grafické motívy série boli starostlivo navrhnuté tak, aby vás samotný tréning bavil a priniesol vám radosť. Práve príroda je miesto, kde to všetko začalo, tak ak chcete aj vy opäť nájsť rovnováhu, dosky zo série Nature ponúkajú hneď niekoľko prevedení všestranných dosiek.

    Epic Wood Series

    Epic Wood Series

    129.00 €

      Epic Wood Series

      Epic Wood Series

      129.00 €

      Návrat do čias nedávno minulých s Retro sériou

      Niektorí členovia Epic crew sa narodili v 80-tych rokoch či 90-tych rokoch minulého storočia. Práve preto sa rozhodli vzdať hold tejto ére a ak aj vy patríte medzi 80s či 90s kids, na doskách s farebnou retro grafikou by vám to mohlo ísť aj samo. Boombox, Photo a PC zobrazujú ikony tých čias, ktoré zostali v hlavách detí revolúcie až dodnes. Zaspomínajte si aj vy na staré dobré časy a vychutnajte si retro rovnováhu!

      Ekológia stelesnená v sérii Wood

      Planétu a životné prostredie si treba chrániť. Svoje o tom vedia aj v Epicu. Všetky ich dosky sú preto ekologické a 100 % recyklovateľné. A práve na základe tejto myšlienky vznikla séria Wood s prvkami surového dreva. Tá reflektuje nevyhnutnú rovnováhu medzi človekom a prírodou. Vyberať môžete z modelov Dark Oak, alebo Blow.

      Séria Rocker pre milovníkov extrému

      Balančné dosky z Rocker série boli vyvinuté špeciálne pre tých, ktorí chcú svoje balansovanie posunúť na vyšší level. Perfektne sa hodia pre SNOW a SURF nadšencov, ako aj pre tých, ktorým bežný balance board už nestačí. Dosky Wings Rocker a Ursa Rocker sú mimoriadne rýchle a hybné. Vhod vám prídu najmä vtedy, keď robíte rôzne balance boardové triky. Jednoducho stvorené pre ešte epickejšie balansovanie!

      Ďalšie články z kategórie Novinky

      Kalendár akcií

      Detailný kalendár »

      Prihlásiť sa

      Zabudli ste heslo?

      alebo

      Registrácia

      Jazyk