Späť

Balančná doska Epic Wood Series  blow

Súčasťou balenia je balance board a valec. Farba valca sa môže líšiť. Blow je balančná doska zo série Wood Series reprezentujúcej rovnováhu… detailný popis

129.00 €

  • Doprava zadarmo!
  • Doručíme najneskôr v pondelok 29. 4.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Farebné varianty

Balance board Epic Blow

Súčasťou balenia je balance board a valec. Farba valca sa môže líšiť.

Blow je balančná doska zo série Wood Series reprezentujúcej rovnováhu medzi človekom a prírodou. Je rýchla a stabilná vďaka bočným výrezom na oboch stranách, pričom sa doska mierne na koncoch rozširuje. Tento tvar priamo ovplyvňuje hladkosť s akou sa board prevaľuje zo strany na stranu. Doska zrýchľuje, keď je valček najbližšie k jej stredu, a spomaľuje sa, keď sa priblíži k jej bokom. Pohyb je porovnateľný s rýchlymi oblúkmi pri surfovaní, longboardovaní alebo lyžovaní. Na oboch stranách dosky sú brzdy pre bezpečnejšie balansovanie.

Tento model uprednostňujú predovšetkým nadšenci zimných športov alebo tí, ktorí hľadajú balance board na triky. Je viac ako ideálny pre tréning všetkých railových snowboardových trikov.

O Epic balance boardoch

Nezáleží na tom, či surfujete, lyžujete, korčuľujete, jazdíte na bicykli, snowboardujete, jazdíte na longboarde, alebo pestujete iný extrémny šport. Epic vám nielenže pomôže zlepšiť rovnováhu a celkovú koordináciu tela a svalov, ale zažijete na nich aj kopec zábavy.

Epic balance boardy nezaberajú veľa miesta. Je veľmi jednoduché ich skladovať a používať aj doma. Poskytujú vám rôzne možnosti cvičenia, bez ohľadu na aktuálnu úroveň zručností. Sú vhodné ako pre dospelých, tak aj pre deti. Nudiť sa s nimi rozhodne nebudete. Jediná vec, ktorá vás teoreticky môže obmedziť, je vaša predstavivosť!

Trénovať na nich môžete vo vnútri aj vonku a nové triky a balans si tak môžete pilovať kdekoľvek a kedykoľvek, bez ohľadu na to, aké je vonku počasie.

Všetky Epic balance boardy sú recyklovateľné a 100 % eco-friendly.

Balančná doska Epic Wood Series blow

Tabuľka veľkostí

Tabuľka veľkostí nie je k dispozícii
 

Epic Wood Series blow

Balančná doska Epic Wood Series

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk