Späť

Balančná doska Epic Nature Series  wave

Súčasťou balenia je balance board a valec. Farba valca sa môže líšiť. Balančná doska Wave zo série Nature Series je podstatou balance boardingu ako… detailný popis

129.00 €

  • Doprava zadarmo!
  • Doručíme najneskôr v stredu 24. 4.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Farebné varianty

Balance board Epic Wave

Súčasťou balenia je balance board a valec. Farba valca sa môže líšiť.

Balančná doska Wave zo série Nature Series je podstatou balance boardingu ako takého! Po mnohých skúškach a úpravách nakoniec prišli Epic s tvarom, ktorý môžete vidieť dnes. Wave je veľmi všestranná doska z ich ponuky. Je dokonalým kompromisom medzi rýchlosťou a hladkosťou, s akou sa na neh balansuje.

Wave je ideálna doska pre začiatočníkov, fitness / jógu a tých, ktorí trénujú svoje svaly. Dokonale funguje aj pod nohami nadšencov extrémnych športov alebo kohokoľvek, kto hľadá všestrannú balančnú dosku.

O Epic balance boardoch

Nezáleží na tom, či surfujete, lyžujete, korčuľujete, jazdíte na bicykli, snowboardujete, jazdíte na longboarde, alebo pestujete iný extrémny šport. Epic vám nielenže pomôže zlepšiť rovnováhu a celkovú koordináciu tela a svalov, ale zažijete na nich aj kopec zábavy.

Epic balance boardy nezaberajú veľa miesta. Je veľmi jednoduché ich skladovať a používať aj doma. Poskytujú vám rôzne možnosti cvičenia, bez ohľadu na aktuálnu úroveň zručností. Sú vhodné ako pre dospelých, tak aj pre deti. Nudiť sa s nimi rozhodne nebudete. Jediná vec, ktorá vás teoreticky môže obmedziť, je vaša predstavivosť!

Trénovať na nich môžete vo vnútri aj vonku a nové triky a balans si tak môžete pilovať kdekoľvek a kedykoľvek, bez ohľadu na to, aké je vonku počasie.

Všetky Epic balance boardy sú recyklovateľné a 100 % eco-friendly.

Balančná doska Epic Nature Series wave

Tabuľka veľkostí

Tabuľka veľkostí nie je k dispozícii
 

Epic Nature Series wave

Balančná doska Epic Nature Series

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk