×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 8. mája ZATVORENÉ

♥ Gravity ♥

Novinky

25. januára 2018 | 0 komentárov

Gravity ja naša srdcovka. Dosky v špičkovej kvalite a designu, k tomu hromada snowboardových doplnkov, oblečenia a to všetko za ľudské ceny. Aké sú v tohtoročnej kolekcii najsilnejší vychytávky?

3 prehnutie snowboardov

Značka oslavuje budúci rok 15 rokov a tak je jasné, že za túto dobu už prešla nemalým vývojom. 3 tipy prehnutie, ktoré sa neobmedzujú len na tie základné, má za výsledok dosky, ktoré si nezadajú s kvalitou veľkých značiek.

  • Camber - túto klasiku nájdete v doskách Adventure, Cosa, Symbol, Bandit, v dámskych potom Electra a Trinity. Najstabilnejší jazda po hrane, presnosť a maximálna možná pružnosť pri odraze do skoku. All-mountain a prašánek.
  • Cam-Rock - kombinuje to najlepšie z camberu a rockeru v jednom. Voľnejšie jazda vďaka Rocker zónam, vyššia stabilita po hrane a veľký pop vďaka Camber zónam. Dámsky Sublime, pánsky Silent a Empatic. Poshredění ako má byť.
  • Peanut Camber - silný odraz v popu, stabilita a hravosť. Radi raily alebo boxík? Pre dievčatá Voayer, pre chlapcov Madball.

Všetky dosky majú 100% drevené jadro, sú opatrené ABS sidewally, ktoré viac chránia hranu pred poškodením a sú už z výroby navoskované a pripravená na jazdu.

Farebná zladenosť kompletov

Komplety od Gravity sa teší veľkej obľube. Aby nie, celý set up je vyvážene poskladaný a je možné kombinovať rôzne vázania a topánky, pretože sa pri navrhovaní myslelo na všetko a celá kolekcia je tak krásne farebne previazaná. Prečítajte si článok Ako si vybrať komplet »

Flex strapy tí perfektne sadnú

Viázania sa vyrábajú v 3 variantoch. Pre začiatočníkov máme základné modely G1, ktoré ti ponúknu dostatočnú podporu, bezkonkurenčnú a najobľúbenejšie G2, ktoré ponúka skvelý komfort, výkon a dizajn, a úplný strop sú potom G3. Ľahká konštrukcia, anatómie a strapy, čo sa prispôsobí topánke, sú ľahké a krásne kopírujú nohu. Všetky varianty sú dostupné aj v dámskom prevedení a všetky viazanie majú Comfort Toe Strap, ktorý možno zapnúť ako cez priehlavok, tak cez špičku topánky.

Je libo boa, fast lácie, alebo šnúrky?

Pre pohodlné a hlavne slečny sa hodia dva systémy rýchleho uťahovanie topánok, pre klasiky sú tu aj staré dobré šnúrky. (Viac o technológii BOA v článku tu »)

Zabal to do obalu za bezkonkurenčnú cenu

Na trhu podľa našich prieskumov momentálne nenájdete lepšie ceny za obaly, než sú tie od Gravity. Dáte do neho snowboard, viazanie, topánky, helmu. Do kapsičky potom pridáte náradia alebo okuliare.

Gravity myslí aj na údržbu a servis

Druhá generácia žehličiek, vysúšače za bezkonkurenčnú cenu obohatené o UV žiarenia, ktoré ničí baktérií, náradie, náhradné diely, gripy... Táto značka myslela na všetko. Ako na údržbu sa dozviete tu »

Obleč sa do Géčka

Gravity sa sústreďuje predovšetkým na produkciu šiltoviek, čiapok a mikín a to aj technických, v kolekcii nájdete aj tričká, ponožky, podkolienky a nákrčníky. Mikiny v predĺženom strihu od Gravity sú už pojem, sú skrátka megapohodlné, majú skvelý materiál, a hlavne - vyzerá to proste dobre.

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk