Kaunertal Opening 2020: Deň 3 / SNOWBOARD ZEZULA Team & Freeride TV

Novinky, Sponzoring

24. novembra 2020 | 0 komentárov

Je tu report a video z posledného dňa Kaunertal Opening 2020 s OBA CreatorsPorkert Bros a Freeride.cz. Tak si nenechaj ujsť zážitky a dojmy zo záveru tohto tripu.

 

Biela perina nám posledný deň dovolila pekne si zablbnúť

Tretí deň bol na rozdiel od predchádzajúcich o dosť pomalší. Ráno dole v údolí mrholilo a hore na vrcholy nebolo cez hmlu vidieť. Naša super dodávka nás navyše vyviezla až hore skrz zasnežené serpentíny ako jedných z mála. Navrchu celú noc chumelilo, a nás tak čakala príjemná cesta nahor.

Parkovisko bolo takmer prázdne a celé zakryté asi dvadsiatimi číslami čerstvého snehu. Chýbali aj stánky s testovacími vzorkama. Prežil len a len stánok Arbor!

Kaunertal Opening 2020: Den 3

Kvôli fujavici ešte nejazdila lanovka a tak sme začali v pokoji. Keď sme sa konečne dostali hore, nebolo vidieť ani na krok. Horná časť snowparku bola zatvorená a dolná tak zasnežená, že sa skoro nedalo na prekážky dostatočne rozbehnúť.

Zábavu sme si našli na parkovisku, kde si riders pomohli paletami a začali blbnúť na zasneženej skate rampe dole na parkovisku. Dosť ľudí okolo sa chytilo, začala tam malá session a hecovanie k ďalším trikom.

Kaunertal Opening 2020: Den 3

Popoludní sa už v slabšom snežení konal Girls Jib Session od Shred Unit, kde Terka urobila peknú show a okrem eurovej výslužky sa podelila o titul Best Rider s Jenis Spiteri.

Kaunertal Opening 2020: Den 3

Takto nejako vypadal náš tohtoročný trip spoločne s Freeride.cz na Kaunertal Opening 2020.

Kaunertal Opening 2020: Den 3

Vďaka Oba creators za skvelé fotky z priebehu celého víkendu.

Pozri sa aj na reporty a fotky z prvého a druhého dňa!

Ďalšie články z kategórie Novinky, Sponzoring

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk