Kaunertal Opening 2020: Deň 2 / SNOWBOARD ZEZULA Team & Freeride TV

Novinky, Sponzoring

17. novembra 2020 | 0 komentárov

Čo priniesol druhý deň Kaunertal Opening 2020 sa SNOWBOARD ZEZULA Team a Freeride.cz? Je tu sľúbené pokračovanie videa s OBA Creators a Porkert Bros, fotky a report.

 

Park zahalila hmla

Druhý deň Kaunertal Opening začal svižne natáčaním a fotením v parku, pretože sme potrebovali nazbierať materiál na nádhernom svetle. Vedeli sme, že počasie bude 50 na 50 a tak aj bolo. Po obede sa začala od vrchu posúvať hmla, ktorá počas jednej jazdy vymazala celý snowpark.

Kaunertal Opening 2020: Den 2

"K partii som sa dostal cez park vďaka tomu, že som išiel za partičkou freeskierov, ktorí keď vošli na okraj cesty, tak zajačali a ja som ich použil ako sonar." (poznámka redaktora)

V hmle to potom znamenalo dojazdiť deň klasickým šliapaním na jednotlivých prekážkach.

Prekážky v Kaunertale

Kaunertal Opening 2020: Den 2

Snowpark začína pod vrchnou stanicou ľahkým kickerom, ktorý vám dovolí sa pekne a dlho preletieť (ak práve nie je hmla, haha). Pod ním pokračuje PVC trubka tvoriaca troma časťami 6 m dlhú kaskádu. Vrchnú časť zakončuje podlhovastá lavica s klasickým picknikáčom na vrchu.

 

Kaunertal Opening 2020: Den 2

Dlhšiu časť Nature run otvára jekl smerujúca nasledujúcu jazdu na corner s fat railom na jeho hrane. Medzi Cornerom a druhým, o niečo nakoplejším, kickerom, je ešte ľavotočivý C-fat rail.

Hneď za skokom pri chill zone pokračuje pyramída a krásne široká a hravá spina s kládou na hrane. Odtiaľto až dole sú rozmanité raily, debny a PVC vo dvojradovoch od klasických až po kaskády.

 

Kaunertal Opening 2020: Den 2

To bol náš druhý deň na kopci v rámci Kaunertal Openingu. Sleduj fotogalériu a posledný diel z tretieho dňa čakaj už ďalší utorok.

 

Foto: Oba Creators

 

Na čom sa jazdilo?

 

Ďalšie články z kategórie Novinky, Sponzoring

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk