Kaunertal Opening 2020: Den 1 / SNOWBOARD ZEZULA Team & Freeride TV

Novinky, Sponzoring

10. novembra 2020 | 0 komentárov

Tohtoročnú sezónu sme odštartovali v plnej paráde! V zložení Terka Čermáková, Ondra Bauer (OBA Creators), Dan & Ondra Porkertovci za SNOWBOARD ZEZULA Team a Pavol Pek a Kuba Myška za Freeride.cz sme druhý októbrový víkend vyrazili na opening legendárneho tirolského snowparku Kaunertal.

Kaunertal Opening 2020

Vo štvrtok 8.10. sme sa okolo obeda všetci zišli v Prahe vo Freeride.cz, naložili dodávku a odišli do západu slnka. Po ôsmej hodine večer sme dorazili na hotel a riders hneď začali rozbaľovať a montovať svoje nové dosky od Arbor Snowboards!

V piatok ráno už všetci pekne rýchlo na kopec, pretože počasie bolo TOP a nikto nechcel strácať čas. Cieľ znel jasne: rozjazdiť sa, nafotiť bomby, natočiť z každého dňa vlog, vyhrať, čo sa dá a hlavne si to poriadne užiť. To je easy, nie?

Kaunertal Opening 2020

Na kopci sme boli v piatok, rovnako ako každý deň, medzi prvými, aby sme urobili čo najviac fotiek a záberov, pretože sa počasie podľa predpovede malo zhoršiť. Snowpark riderom sadol od prvej minúty. Rozhodne sa s tým nemazali, a tak vzniklo dosť záberov hneď počas prvého dňa.

Popoludní sa potom dole pri parkovisku klasicky odjazdil pretek cash4tricks od lokálnej partičky z Innsbrucku SANE! Porkerťáci tam posielali jeden trik za druhým a dohromady si brali domov peknú eurovú výslužku. Dan si navyše vyjazdil miesto na debne za best trick! Prvý deň tak ciele splnil. Pozrite sa sami:

 

Videá z ďalších dvoch dní vám prinesieme čo nevidieť!

Ďalšie články z kategórie Novinky, Sponzoring

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk