10 najvyladenejších batohov nielen pre návrat do školy

Trendy

23. augusta 2021 | 0 komentárov

Nachystali sme výber najzásadnejších batohov poslednej doby, tak sa nechaj inšpirovať! Je jedno, či sa chystáš do školy, alebo potrebuješ praktický batoh pre pracovný život. Toto všetko sú parádne kúsky, ktoré bezpečne pojmú všetko potrebné a vydržia roky.

10 nejvyladěnějších batohů nejen pro návrat do školy

 

Nitro Stash 29

Nečakane priestorný batoh, ktorý poberie všetku školskú výbavu, veľa osobných vecí i tvoj skate.

Nitro Scrambler

Trendy tvar zvonku, klasická praktickosť vo vnútri. Nitro Scrambler je pohodlný batoh plný užitočných riešení.

Nitro Nikuro

Nitro Nikuro

Ak dávaš prednosť futuristickej estetike, toto je tvoja voľba. Nitro Nikuro je založený na čistom a funkčnom dizajne bez zbytočností.

Roxy In My List

Roxy In My List

Batoh pre dievčatá, čo vedia. Originálny hrubý menčester robí z tohto kúsku originálnu záležitosť, s krémovo bielou farbou "tapioca" sa ale bude hodiť skoro ku všetkému.

Nike SB RPM

Nike SB RPM

Nadčasový univerzál, s ktorým sa zbalíš do školy aj na popoludňajší skate alebo tréning. Vo výbave má aj vodoodolnosť a hrudný pás.

Nike SB Courthouse

Nike SB Courthouse

Srdce minimalisticky orientovaného skejtera určite zaplesá pri pohľade na jednoduchý ale priestorný Batoh Nike SB Courthouse. Úchyt na dosku snáď ani netreba zdôrazňovať.

Herschel Little America

Herschel Little America

Ikonický dizajn Herschel sa v tomto prípade stretáva s nevšedným vzorom, takže vzniká absolútne unikátny kúsok, ktorý okorení každý tvoj outfit.

Vans Old Skool III

Vans Old Skool III

Že je Old Skool III dlhodobo jedným z najobľúbenejších batohov u nás, to určite nebude náhoda. Nestojí veľa a poskytuje presne takú dávku štýlu a praktickosti, akú potrebuješ do školy aj na pouličné ponevieranie sa.

Vans Women's Ranger Plus

Vans Women's Ranger Plus

Nenápadný ale praktický ruksak pre každodenný život. Má absolútne nadčasový štýl a do svojich mnohých vreciek poberie zošity, notebook, fľašu aj veľa ďalších vecí.

Burton Tinder 2.0

Burton Switchup

Kultový model od Burtonu si aj v tohtoročnej verzii zachováva luxusný vintage look. Ten doplňuje moderná vnútorná výbava vrátane oddielu na notebook a ďalších vreciek pre prehľadné uloženie všetkého, čo potrebuješ nosiť so sebou.

Nezabudni pozrieť aj na ďalšie mestské batohy.

 
Ďalšie články z kategórie Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk