Zoe Keller & Arbor: Longboardová EKOlaborácia snov

Novinky, Trendy, Udržateľnosť

4. augusta 2021 | 0 komentárov

Arbor je dlhoročnou stálicou medzi značkami zakladajúcimi si na udržateľnosti výroby a odhodlaní urobiť svet lepším miestom. Bohatú kolekciu boardov preto častokrát vytvára v spolupráci s umelcami, ktorí fungujú na obdobných princípoch. V rovnakom duchu vznikla aj kolekcia Bamboo longboardov s umelkyňou Zoe Keller.

 

Arbor Skateboards: Artist Profile: Zoe Keller - Moment of Mass Extinction

Dá sa to aj ekologicky

Rodáčka z Woodstocku v štáte New York odhaľuje svoj pohľad na ekosystém planéty prostredníctvom nádherných grafitových obrazov. Mesiace akademického výskumu a spolupráce s vedcami prenáša na papier v podobe detailných kresieb sústreďujúcich sa na ohrozené druhy a divočinu.

Spája v nich krásu prírody s jej krehkosťou a upozorňuje na hromadné vymieranie druhov zapríčinené práve ľudskou činnosťou. V snahe inšpirovať svojimi dielami ostatných tak bolo len otázkou času, kedy dôjde k tak nevyhnutej spolupráci. Veď kto iný by mal ísť príkladom, ak nie Arbor?

Medailónik Zoe Keller

V novom videu Zoe hovorí o svojom vnímaní sveta, kde čerpá inšpiráciu aj čo stojí za jej obrazmi. Pevne verí, že ľudia na chvíľu spomalia a prostredníctvom jej diel sa naučia vnímať v prírode veci, ktoré by inak prehliadli. A ktovie, možno v sebe nájdeš kúsok skrytého JA aj ty.

 

Arbor kolekcia longboardov s dizajnami Zoe Keller

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy, Udržateľnosť

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk