Najlepšie produkty tohtoročnej zimy, pod ktorými sa podpísali samotní jazdci

Novinky, Trendy

1. októbra 2020 | 0 komentárov

Tie najexkluzívnejšie, funkčne najvychytenejšie a dizajnovo nejvyšperkovanejšie produkty často nájdeš v signature kolekciách navrhnutých v spolupráci s renomovanými pro ridermi. Poď sa mrknúť, ktoré z nich tento rok stoja za povšimnutie.

Najlepší k najlepším

Keď už sa značka spojí s hviezdou, chce ukázať to najlepšie, čo vie, aby naplnila náročné požiadavky profi jazdcov. Tak si prečítaj, do akých top kolaborácií sa pro rideri tento rok zapojili.

Tieto kúsky bývajú často dizajnovo unikátne a dostupné v limitovanom počte, takže ak sa s nimi chceš blysnúť, neradno váhať!

Nejlepší produkty letošní zimy, pod kterými se podepsali samotní jezdci

Bryan Iguchi

Kalifornská snowboardová legenda známa zo spústy videí stelesňuje dušu snowboardingu. Na debnách Bryan stál už v deväťdesiatych rokoch, kedy bol úspešný na U-rampe alebo X Games a dnes je tvárou značky Arbor. Pretože "Guch" sa venuje aj výtvarnému umeniu, navrhuje aj dizajn svojich dosiek.

Svoje meno prepožičal snowboardom a splitboardu Arbor i zimným topánkam Vans Ultrarange.

Frank April

Tento borec je mnohonásobným vrahom! Už roky totiž masakruje raily aj mestské zákutia a jeho vyčíňanie trvá už niekedy od začiatku storočia. Frankove meno nesie nádherný freestyle pro model Arbor Westmark Frank April Edition a perfektne ladiace viazanie Hemlock.

Travis Rice

Jedno z najväčších mien v snowboardingu a niekoľkonásobného víťaza X Games snáď ani netreba predstavovať. Navyše sa Travis venuje aj produkcii snowboardových filmov, v ktorých je často aj hlavnou hviezdou. Na svedomí má okrem športových úspechov a spústy úžasných videí napríklad špičkové snowboardové topánky DC Travis Rice alebo oblečenie a batohy na dosku od Quiksilver.

 

Marie-France Roy

Kanadská riderka, ktorá udivuje svojou univerzálnosťou, zbiera ocenenia, role v snowboardových filmoch aj umiestnenia na debnách ako na bežiacom páse. Je rovnako dobrá v backcountry ako na prekážkach v parku alebo mestských zábradliach. Tento rok spolu so značkou Arbor vytvorila model Veda a k nemu unikátny variant viazania Sequoia. Marie je naklonená ekológii a udržateľnému spôsobu života, v čom súznie s filozofiou Arbor. Keď sa vydá na split, volí model Swoon.

Halldór Helgason

Nejlepší produkty letošní zimy, pod kterými se podepsali samotní jezdci

Fúzatý Islanďan zo stajne Horsefeathers má na konte veľa ikonických skokov, rad filmov a zlato z X Games. S plzeňskou značkou vytvoril rovno celú kolekciu, ktorá sa volá Atrip a zahŕňa všetko od ponožiek po špičkovú snowboardovú bundu.

Eiki Helgason

Aj halldórov brat má svoju kolekciu pod značkou Horsefeathers. Rad Eiki tento rok spája jedinečný motív modrej popraskanej lávy.

Tom Wallisch

Profi freestyle lyžiar a svetový šampión v slopestyle je ovenčený tiež zlatými medailami z X Games a Dew Tour, takže ak na niečo dá svoje meno, musí to naozaj už za niečo stáť. Spoluprácu s Tomom naviazali freeski značky Line a Full Tilt, aby vytvorili tie najlepšie pro modely.

Ďalšie hviezdne spojenia

Tvojej pozornosti by nemala uniknúť ani rozsiahla signature séria snowboardových okuliarov Oakley, ktoré nesú mená ako Ståle Sandbech, Henrik Harlaut, Scotty James alebo Mikaela Shiffrinová. Teraz máš šancu mať rovnako špičkovú výbavu, ako tí najlepší rideri, stačí si len vybrať!

Na záver si nechávame doslova umelecké diela v tvare lyží, ktoré vytvorila Freeski značka Armada. Signature modely BDOG a Edollo sú naozajstnými skvostami stvorenými s pro ridermi Philom Casabonom, resp. Henrikom Harlautom.

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk