Nitro: Snowboardová rodina

Novinky, Trendy

29. septembra 2020 | 0 komentárov

Partia ľudí, ktorí neberú všetko príliš vážne, nikdy nemali žiadnu sofistikovanú stratégiu ani veľkolepý plán, a napriek tomu vytvorili jednu z najsilnejších snowboardových značiek. Nitro je skôr rodina než korporácia. Rodina, ktorú už neuveriteľných 30 rokov spája vášeň pre snowboarding, nadšenie pre vec a zmysel pre humor.

 

Nitro stojí na silných hodnotách

V Nitro sú na prvom mieste ľudia. Ľudia, ktorí tvoria špičkové dosky, topánky a viazanie už od roku 1990. Veľa z nich pracuje z domu alebo odvšadiaľ, kde sa cítia príjemne. Namiesto obrovských kancelárií má táto kozmopolitná značka len niekoľko drobných pracovísk v USA, Kanade, Číne, Nemecku, Taliansku a Švajčiarsku. Vďaka tomu môže pri vývoji produktov reflektovať odlišnosti jednotlivých trhov aj kultúrne špecifiká. A, samozrejme, dôkladne testovať v amerických, európskych aj ázijských horách.

Snowboardy Nitro

Ľudia z rodiny Nitro sú tiež tímoví jazdci. Tých je dokonca 4-5krát viac než zamestnancov a niektorí z nich jazdia za Nitro už skoro 20 rokov. Túto značku založil a dodnes vlastní snowboardista, takže ak hľadáš prvotriednu dosku, ktorú vyvinuli ľudia s úprimným zápalom a hromadou skúseností, v Nitro si na správnej adrese.

Snowboardy Nitro

A čo je najdôležitejšie, všetky snowboardy Nitro sú vyrobené s jedným hlavným cieľom: Hlavne sa pri tom dobre baviť!

Snowboardy Nitro

Nitro ocenilo SNOWBOARD ZEZULA

Ťažko by si hľadal lepšie miesto, kam zájsť kúpiť alebo len tak obzrieť snowboard, viazanie či topánky Nitro než SNOWBOARD ZEZULA. Krásnym dôkazom je, že pri príležitosti 30. výročia Nitro Snowboards sme boli vybraní medzi 30 najlepších predajcov Nitro na svete a odmenení veľmi unikátnym snowboardom, ktorý nám odovzdal samotný zakladateľ značky, Tommy Delage.

Tommy Delago nám předává ocenění

V našom e-shope nájdeš snowboardytopánky, viazanie a batohy Nitro.

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk