Produkt týždňa: Nike SB Nyjah Free 2

Novinky, Trendy

30. júla 2020 | 0 komentárov

Produktom týždňa sú tenisky Nyjah Free 2, ktoré ocenia najmä skejteri telom aj dušou. Nenechávajte nič na náhodu, ale práve naopak. Keď ide do tuhého, nechajte to na spoľahlivé a nadupané tenisky.

Tenisky Nike SB Nyjah Free 2 sú úspešným pokračovaním predošlého modelu Nyjah Free. Dizajnové detaily od pútok, cez šnúrky, až po strategicky umiestnenú sieťovinu sa inšpirovali modelom Nike Spiridon z roku 1997. Pôvodný gumový dizajn vystriedali sieťované diely, ktoré pomáhajú ochlazovať nohy aj behom najnáročnejších skejtových akcií.

Kto je Nyjah Huston?

Právom považovaný za pro-skatera, ktorý zmení tvár skatebordingu v nasledujúcej dekáde a najnovší prírastok Nike SB tímu. Nyjah Huston skrátka zmonopolizoval svet akčných športov. Z X-Games si doniesol 7 zlatých medailí a vyhral tiež cenu "Best Male Action Sports Athlete" od ESPY Awards za roky 2013 a 2014. Skrátka žiariaca hviezda a tvár skateboardingu po celom svete.

23-ročný Nyjah sa vo svojich 11 rokoch stal rekordne najmladším účastníkom X-Games vôbec. Získal tiež ceny "Best Street", "Reader’s Choice" a "Best Video Part" za "Rise & Shine", čo je len druhýkrát v 17-ročnej histórii, čo nejakí skejter vyhral vo všetkých troch kategóriách.

Uchmatnite si svoje Nyjah Free 2 a hor sa smer skatepark!

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk