×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

SNOWBOARD ZEZULA Wake Trip 2020

Sponzoring

9. júla 2020 | 0 komentárov

Patrik Hanes, Radko Hradil, Tomáš Jadrný a Adam Lejsek x Freeride.cz WAKE, sa ihneď po otvorení hraníc stretli v Bearded Brothers WakeSoul, kde celý víkend prebiehala SNOWBOARD ZEZULA tímova session. Fotilo sa, nakrúcalo sa a tu je výsledok!


Je vzácne sa zísť takto pohromade, každý žije v inom kúte republiky, či dokonca na českej alebo slovenskej strane, ale keď na to príde, tak lietajú triesky!

Už dlhšiu dobu sme mali v pláne niečo podobné s Freeride.cz vymyslieť, variant bolo niekoľko, každopádne nám to dosť komplikovala situácia a opatrenia v súvislosti s COVID-19.

Nakrúcalo sa v Pieštanoch

Hneď, ako sme sa dopočuli o otvorení hraníc so Slovenskom, plán bol jasný. Zdvihli sme telefóny, dohodli sa s celou crew na prvý možný termín a vyrazilo sa smer Bearded Brothers WakeSoul v Piešťanoch. Tento vlek je zároveň domácim pre jedného z tímu – Radka Hradila, dalo by sa povedať, že sa na vleku v podstate narodil. Postavil ho totiž v roku 1996 jeho dedko. Takže nebola núdza o najväčší komfort čo sa potreby k nakrúcaniu týka. Skvelé ubytovanie a strava priamo pri vleku, pre štáb k dispozícii loď a maximálna ústretovosť. Veľká vďaka chlapcom z Bearded Brothers WakeSoul!

Deň prvý - Winch

Prvý deň sa hneď z rána začalo winch spotom, išlo o taký miestny kanál neďaleko vleku. Len namiesto navijáka sme mali trošku drahší pohon (haha). Ťahalo nás totiž Mercedes auto

Na tomto spote sa najviac vybláznil Radko s Patrikom. Radko to odomkol Tailtapom o strom a Patrik zakončil Nosebongom BS 180 out! 


Popoludní sme sa premiestnili na vlek, kde sa tím stretol v kompletnej zostave a šlo sa primárne venovať fotoshootingu. Vďaka Prouzič Photography!

Loď, svetlá, rachot motora, hladinka a SNOWBOARD ZEZULA team s hrazdou v ruke. Takto nejako prebehol prvý deň v Piešťanoch.

Deň druhý - Wakepark

Napriek tomu, že predpoveď počasia nebola vôbec sľubná, prebúdzame sa druhý deň pod krásne modrou oblohou, čo viac si priať! Raňajky, zbaliť švestky a čo najskôr na vodu, čas beží...

    Hyperlite Riot

    Hyperlite Riot

    281.40 € 469.00 €

    Tento deň bol celý venovaný nakrúcaniu na vleku v kompletnej zostave. Za kamerou celú dobu Martin Mikyska, vďaka chlape! Samozrejme aj Prouzičovi sa v priebehu podarilo cvaknúť nejakú tú fotku. Jazdili sa určité prekážky, striedalo sa na dvojlane, no o smiech a dobrú náladu nebola núdza. (haha)


    Po celodennom jazdení boli všetci dosť K.O. a celú crew čakal ešte jeden – nedeľný deň tripu.

    Game of W.A.K.E.

    Na ten sme zvolili pohodovejšiu taktiku. Dotočilo sa pár záberov a šlo sa na Game of W.A.K.E. takže okrem tímového editu sa môžete tešiť ešte na druhé vtipné video.

      Follow Wms S.P.R Entree Impact

      Follow Wms S.P.R Entree Impact

      96.00 € 160.00 €


      "Som rád, že chalani prišli ku mne domov na vlek a po dlhej dobe sme sa opäť videli. Za 3 dni sme zažili veľa srandy, pádov, hecovačiek. Mrzelo ma, že hneď v prvý deň jazdenia som spadol na prekážke a poranil som si prst, kôli ktorému som musel prispôsobiť aj nasledujúce jazdenie. Aj napriek tomu si myslím, že to bolo super. Najdôležitejšie je, že sme si všetci spolu pojazdili."

      Radko Hradil

      Vďaka všetkým prítomným a samozrejme partnerom, bez ktorých by to nešlo!

      SNOWBOARD ZEZULA, FREERIDE.CZ, BEARDED BROTHERS WAKE SOUL, MERCEDES BENZ, RONIX, HYPERLITE, O'NEILL, FOLLOW a BERN

      Ďalšie články z kategórie Sponzoring

      Kalendár akcií

      Detailný kalendár »

      Prihlásiť sa

      Zabudli ste heslo?

      alebo

      Registrácia

      Jazyk