Arbor Snowboards

Novinky, Trendy

12. novembra 2019 | 0 komentárov

Kvalita, udržateľné materiály, ochrana planéty. Svätá trojica, ktorou sa riadi značka Arbor. Už od roku 1995 nám prináša perfektné snowboardy a viazanie. Zásadnou myšlienkou značky je predovšetkým využitie prírodných materiálov. Uvedomelosť a štýl ruka v ruke – to je Arbor.

Kalifornskú značku Arbor nemusíme medzi fanúšikmi zimných športov dlho predstavovať. Medzi výrobcami snowboardov má tento brand prednostné postavenie. Vyrába totiž produkty prvotriednej kvality, na dizajnoch spolupracuje so skvelými umelcami či usiluje o výrobu šetrnú k životnému prostrediu. Mimo iného na svetovej špičke všetkých snowboardových riderov nájdete mená ako Bryan Iguchi, Frank April, Erik Leon alebo Scotty Vine – a áno, sú to jazdci Arbor. Niet sa preto čo čudovať, že má táto značka vo svete taký ohlas. 

K nám do skladov už konečne dorazila horúca várka snowboardov a viazania pre tohtoročnú zimu 2019/2020 »

Prečo ARBOR?

Arbor vyrába jedny z najlepších snowboardov a skateboardov na svete už od roku 1995. Táto core značka je dnes synonymom pre výkon, kvalitu a ochranu planéty. Arbor Collective sú návrhári, umelci, jazdci a priatelia, ktorých misia je jasná – „Build Things & Ride Them“. Arbor tiež finančne podporuje projekty na obnovu lesov Koa na Havaji. Tento program nazýva „Returning Roots“ a prečítať si o ňom môžete tu.

Nové modely snowboardov

Svoju pozornosť zameraj na tieto tri novinky zo spolupráce so skvelými ridermi: pro model Franka Aprila Westmark, Bryan Iguchi Pro a posledná bomba, model Shiloh, ktorého dizajn pochádza zo štetca Aarona Draplina.

Dámy určite poteší, že Arbor pripravuje dosky so skvelými dizajnmi aj pre ne. Ak by ste rady motív kvetín v podobe Arbor Cadence? Alebo skôr celodrevený dizajn modelu Ethos či Swoon... Tu sa nedá šliapnuť vedľa.

Viazanie, čo ti bude každý závidieť

Okrem snowboardov k nám lode priviezli aj viazanie ArborČo si budeme navrávať, všetky tieto viazka sú jedno lepšie než druhé. Keby sme ale museli skutočne zmieniť aspoň niektoré, tak mrkni trebárs na pánsky model Spruce, Hemlock alebo Cypress.

Ako žena hoď očkom skôr po modele Acacia alebo Sequoia. Nielen, že sa v nich skvele jazdí, ale vyzerajú naviac aj dosť štýlovo.

 

Ďalšie články z kategórie Novinky, Trendy

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk