Na čom jazdí Patrik Hanes

Sponzoring

3. júna 2019 | 0 komentárov

Wakeboardová sezóna odštartovala a náš jazdec Patrik Hanes bol jedným z prvých, kto si bol vybrať výbavu v našej predajni. Pozrite sa, čo jazdí najúspešnejší český jazdec.

Wakeboard a viazanie

Naša tímová jednotka má možnosť širokého výberu vybavenia a rozhodne to každým rokom aj patrične využíva. Začnime teda tým, čo má celú sezónu pod nohami - Hyperlite!

Patrik už niekoľko rokov nedá dopustiť na dosku Union, ktorá sa tento rok premenila v celodrevené jadro, a to si veľmi cení. Tento rok znovu pribudol aj promodel Aulbach s neopozeraným dizajnom. Novinkou značky Hyperlite je viazanie Defacto, ktoré má vyzúvaciu vnútornú topánku. Pre Patrika a jeho "one foot" triky alebo jazdenie za navijákom ideálna voľba. Predsa nebudeme chodiť po kameňoch bosí.

Neoprény

Dalšou možnosťou, ktorú Patrik využíva je značka neoprénov O'Neill. Brand pomenovaný po vynálezcovi neoprénov Jackovi O'Neillovi, využíva patentované materiály, ktoré dodávajú športovcom maximálny komfort a u našich jazdcov tomu nie je inak.

Patrik jazdí overené modely Hyperfreak, spracované materiály TechnoButter 3 a TBX3, čo sú ľahké, mäkké a pružné diely neoprénu.

    O'Neill Slasher Comp Vest

    O'Neill Slasher Comp Vest

    149.95 €

    Chránime sa, ako to len ide

    Jedinými ochrannými pomôckami na wakeboarding sú prilba Bern a vesta, ktorá chráni prevažne dopady na hladinu alebo prekážku. Raz za dva roky prebieha rebrand dizajnu tímových prilieb a určite ju na vode nikto neprehliadne.

      

    Doplnky na wake

    Ostatné vybavenie slúži už len ako doplnky a sú individuálne. Patrik využívá napríklad opaľovacie krémy Swox, ktoré sa vo vode nezmyjú, pončá After alebo vosky WaxThat pre lepší sklz na prekážkach.

      SWOX Max Lotion SPF 50

      SWOX Max Lotion SPF 50

      29.90 €

        After Hype

        After Hype

        65.00 €

          WAXTHAT Wax

          WAXTHAT Wax

          10.00 €

          V prípade, že budete mať možnosť Patrika niekde stretnúť osobne, určite neváhajte a povedzte si o radu, wakeboardingom žije!

          Pozrite sa, ako u nás Patrik vyberá vybavenie

          Ďalšie články z kategórie Sponzoring

          Kalendár akcií

          Detailný kalendár »

          Prihlásiť sa

          Zabudli ste heslo?

          alebo

          Registrácia

          Jazyk