Freestyle Camp Volume 2

Organizované akcie

2. marca 2017 | 0 komentárov

Ako tento rok vyzeral prvý tohtoročný ročník freestyle campu ste si už mohli prečítať tu a ako vyzeral ten druhý? Ten nebol o nič menej parádny! Snowboarding a zábava s partiou super ľudí, tak si prečítajte náš článok a ak vás to nadchne, môžete sa budúci rok taky prihlásiť!

Druhá časť Snowboard Zezula Freestyle campe odštartovala 6. februára opäť v stredisku Deštné v Orlických horách. Tento turnus bol určený predovšetkým pre kemperov vo veku 16-25 rokov.

V pondelok po privítanie a zabývaní, prebehli prednášky na témy, ako vybrať správny hardware, základy freestylu a vysvetlenie základných snowboardových pojmov. Nasledujúce ráno sme mali budíky nastavené na ôsmu hodinu, dali si raňajky a v 9:30 sa už brúsil kopec, ale samozrejme až potom, čo sa decká rozdelily do skupín podľa úrovne jazdenia. Po pondelkovom daždi a nočných teplotách, dosahujúcich až -16 ° C sa celá Deštná premenila vo Fínsko, takže musel byť vyhlásený najvyšší stupeň opatrnosti.

Pilovali sa poctivé ollie, aby všetci dostali maximálnu kontrolu v rovnom air skoku a prekážky sa kvôli ľadovca radšej prvé dva dni vynechaly úplne. Vo štvrtok sa nám už okolo obeda začalo krásne vyjasňovať a ľad na zjazdovke povolil, to všetci kemperov ocenili. Začalo sa shredit v parku a progres prišiel obratom. Jazdili sa raily, skoky a všetko, čo nám prišlo do cesty, pretože kompenzácie predtým dňami bola jednoducho nutná. Bohužiaľ bez úrazu sa to tentoraz neobišlo a tak jedno zlomené zápästie na konte proste máme.

Večer bol program oživený bazénom, spoločenskými hrami a videocoachingom, kedy kemperov mohli vidieť, kde robia chyby a nasledujúci deň na týchto chybách zapracovať. Na tomto kempe sa výnimočne nekonal závod na debne, ale usporiadali sme ollie contest pri chate, ktorý skvele speakovala jedinečná kemperk Lady Dáda, takže o zábavu bolo jednoducho postarané. Prebehlo vyhlásenie, odovzdali sa ceny a v piatok už len dopoludňajšie jazdenie.

Veľké vďaka všetkým zúčastneným a našim sponzorom Arbor, Gravity Snowboards, Cebu Mango, Chimpanzee a Redbull.

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk