Report z freestyle campu

Organizované akcie

22. februára 2017 | 0 komentárov

Zaujíma vás, ako to tento rok vyzeralo na Snowboard Zezula Freestyle campu? Tak si prečítajte náš článok a zkoukněte fotky a videjko!

Ďalší ročník Snowboard Zezula Freestyle camp odštartoval 1. februára v našom obľúbenom stredisku Deštné v Orlických horách. Prvá časť campu bola určená predovšetkým deťom a mladým, ktorí sa chcú zlepšiť v snowboardingu a jazdenie po zjazdovke je už prestalo baviť.
Freestyle camp však nie je len o zlepšovaní sa, je aj o prežitie pravej pohody na horách, sprevádzané zábavou s partiou super ľudí. O pohodu na horách sa nám okrem posledného dňa staralo aj rozprávkové počasie, takže idylka ako má byť. Prvý deň hneď po zabývaní sme vyrazili na kopec, kde nás čakal skvele upravený snowpark, ale samozrejme až potom, čo sa decká rozdelili do skupín podľa úrovne jazdenia.

Začiatočníci trénovali ollie a odbúravali chyby v protirotacích. Skúsenejší rideri pilovali skoky a prekážky. Každý deň sa jazdilo zhruba od 9:00 do 15:30. Postupom však kemperi boli tak nahecovaní, že zostávali až do západu posledných lúčov. Po návrate zo svahu nás čakala teplá večera a po nej nasledoval video-coaching, kedy sme mohli dobre vidieť, kde robia chyby a nasledujúci deň na týchto chybách zapracovať. Večer bol náš program oživený bazénom, spoločenskými hrami, prípadne pre najvytrvalejší i diskotékou. O zábavu núdza naozaj nebola.

Počas celého kempu sme sledovali obrovský progres a to vďaka možnosti trénovanie trikov do bagu, kde sa veľa jazdcov odvážila skúšať triky aj cez hlavu a následne je potom odísť "naostro". Predposledný deň sme pre našich kempers pripravili nočnú ollie contest a závod na debne. Ako odmenu za skvelé výkony potom kemperi dostali vynikajúci burgery v miestnom apres bare.
Kemp dopadol na jednotku. Veríme, že si všetci z kempu odniesli len tie najlepšie zážitky a hlavne nové skúsenosti.

Všetkým chceme poďakovať za ich účasť a držíme palce v ďalšom pokroku!

Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk