Oakley Sphaera: Okuliare, na ktoré ľahko zabudneš

Novinky

26. apríla 2024 | 0 komentárov

Špičkové okuliare šité na mieru najlepším športovcom. Oakley predstavuje model s doposiaľ najširším zorným poľom, ľahučkým rámom a dávkou preverených technológií. Poznaj Oakley Sphaera.

 

Oakley Sphaera: Okuliare, na ktoré ľahko zabudneš

Najnovšie okuliare Oakley Sphaera sú priekopníckym modelom tejto značky a ponúkajú doposiaľ najširšie zorné pole. Okuliare, vyrobené pretekármi a pre pretekárov, sú určené na to, aby na letných hrách urobili dojem. Tieto okuliare sú prispôsobené náročným potrebám športovcov a spájajú tie najlepšie prvky z rozmanitého športového radu Oakley. Vyznačujú sa efektívnym a elegantným dizajnom optimalizovaným pre pohodlie a štýl, ktorý vzbudzuje sebadôveru a posúva hranice výkonnosti bez ohľadu na šport alebo športovú úroveň. Obrúčky, ktoré sú označované za doposiaľ najzabudnuteľnejšie okuliare Oakley, poskytujú pri nosení takmer beztiažový pocit.


Perfektný tvar


Sphaera predstavuje uzavretý kruh v histórii a technológii Oakley. Otvorená téma dizajnu symbolizuje cestu neustálych inovácií spoločnosti Oakley, ktorá čerpá zo základov minulosti, aby informovala o lepších zajtrajškoch. Dokonalý tvar predstavuje poriadok vesmíru a znamená ako viditeľný svet okolo nás, tak neviditeľný, posvätný stred v nás.

    Oakley Sphaera

    Oakley Sphaera

    206.83 €

      Oakley Sphaera

      Oakley Sphaera

      206.83 €

      Sphaera umožňuje športovcom tímu Oakley naprieč disciplínami, vrátane Freda Kerleyho, Loany Lecomte, Marka Cavendisha, Francisca Lindora, Dylana Frittelliho a ďalších, posunúť ich výkony na vyššiu úroveň. „Je dôležité, aby okuliare, ktoré nosím na trati, zodpovedali môjmu celkovému štýlu, ale zároveň ma nerozptyľovali od pretekania na najvyššej úrovni,“ povedal Fred Kerley, športovec tímu Oakley a americká atletická hviezda. „V Oakley chápu, čo skutoční športovci potrebujú, a so Sphaerou budem toto leto na špici.“

      Oakley Sphaera: Okuliare, na ktoré ľahko zabudneš


      Neobmedzený výkon

       

      Sphaera poskytuje základné funkcie pre špičkový výkon v elegantnom ráme, vrátane doposiaľ najrozšírenejšieho zorného poľa Oakley. Okuliare sú tiež vybavené technológiou šošoviek Prizm, ktorá ti pomôže vidieť každý detail, ľahkým rámčekom O-Matter, predným ventilačným otvorom pre lepšie prúdenie vzduchu, bezpečnými nosnými vankúšikmi Unobtainium a tvarovanými ušnicami, ktoré sa nešmýkajú, ani keď sa zapotíš. Podčiarkujú výnimočný strih a pohodlie; akonáhle si ich nasadíš, možno zabudneš, že ich vôbec máš na očiach.

      „Spoľahlivé periférne videnie je rozhodujúce pre dosiahnutie čo najlepších výkonov, najmä v pretekárskom zápale, kedy je pre víťazstvo nevyhnutné mať kompletné zorné pole,“ hovorí francúzska hviezda cross-country/horských bicyklov a pretekárka tímu Oakley Loana Lecomte. „Štýlový dizajn okuliarov Sphaera so širokými šošovkami skutočne mení pravidlá hry a pomáha mi zostať na trati sebaistá a vyrovnaná.“

      Oakley Sphaera: Okuliare, na ktoré ľahko zabudneš

        Oakley Sphaera

        Oakley Sphaera

        206.83 €

          Oakley Sphaera

          Oakley Sphaera

          206.83 €

          V špičkových okuliaroch Oakley Sphaera pre športové výkony budeš vyzerať odvážne a sebaisto, či už vyrazíš na dráhu, ihrisko, trail alebo cestu.

          Pozri sa na kompletnú ponuku športových okuliarov Oakley.

           
          Ďalšie články z kategórie Novinky

          Kalendár akcií

          Detailný kalendár »

          Prihlásiť sa

          Zabudli ste heslo?

          alebo

          Registrácia

          Jazyk