Turracher Höhe – Zimný raj s istotou snehu

Novinky

28. decembra 2023 | 0 komentárov

Nezabudnuteľné chvíle tu čakajú na rodiny, lyžiarskych a snowboardových začiatočníkov i vášnivých milovníkov zimných športov.

Turracher Höhe – Zimný raj s istotou snehu

Jedinečná lokalita


Hor sa na zjazdovky a za lyžiarskou zábavou! Idylická náhorná plošina medzi Korutanmi a Štajerskom je považovaná za mimoriadne slnečnú lokalitu s istotou snehu. V nadmorskej výške takmer 1 800 m čaká na zimných dovolenkárov 16 komfortných lanoviek. Až 43 kilometrov perfektne upravených zjazdoviek zaisťuje bezhraničnú lyžiarsku zábavu pre návštevníkov všetkých vekových kategórií. Areál so všetkými stupňami obťažnosti – od začiatočníkov až po profesionálov – ponúka všetky predpoklady pre fantastickú dovolenku s celou rodinou. So svojím 1,5 km dlhým snowparkom ponúka Turracher Höhe jedno z najrozsiahlejších "Fun Mountain" zariadení v Rakúsku a boduje tromi traťami a rodinnou traťou, XXL fun slopom, fun crossom a detskou zjazdovkou.

Turracher Höhe – Zimný raj s istotou snehu

    Gravity Sirene White

    Gravity Sirene White

    212.50 € 250.00 €

      Gravity Bandit

      Gravity Bandit

      284.00 € 355.00 €

        Gravity Drift

        Gravity Drift

        140.00 € 175.00 €

        Lanovka Wildkopfbahn


        Novinkou tohtoročnej zimnej sezóny je lanovka Wildkopfbahn, ktorá sa otvára v decembri. Táto moderná, 600 metrov dlhá šesťsedačková lanovka je vybavená pohodlnými sedačkami, automatickými zatváracími tyčami (ideálne pre mladších návštevníkov) a krycími bublinami chrániacimi pred poveternostnými vplyvmi. Nahrádza známu lanovku Wildkopf T-bar a sľubuje ešte viac lyžiarskej a snowboardovej zábavy. Dolná stanica bola veľkoryso navrhnutá a dlhšia trasa lanovky teraz vyvezie lyžiarov do rovnakej výšky ako lanovka Zirbenwaldbahn.

        Turracher Höhe – Zimný raj s istotou snehu

        Gastronómia a pohostinnosť


        Prírodný klenot Turracher Höhe zaujme svojou výnimočnou polohou okolo jazera Turrach. Bezpečné, široké zjazdovky, dvojstopové vysokohorské trate pre bežkárov a legendárne "Fun Mountain" charakterizujú tento raj zimných športov. V početných rustikálnych lyžiarskych chatách poteší ústretová obsluha a vrelá pohostinnosť každoročných rekreantov i jednodňových návštevníkov z Korutánska, Štajerska a neďalekého Salzburgu. Rozprávajú sa tu historky a unavené svaly sa uvoľňujú pri vynikajúcich miestnych pochúťkach. Tiež veľké vonkajšie terasy ponúkajú dostatok priestoru na slnenie a vychutnávanie regionálnych delikates.

        Turracher Höhe – Zimný raj s istotou snehu

          Gravity Rise

          Gravity Rise

          126.65 € 149.00 €

            Gravity Manual Dual Atop

            Gravity Manual Dual Atop

            211.65 € 249.00 €

              Gravity Vivid

              Gravity Vivid

              35.70 € 42.00 €

              Terénni asistenti


              Špecialitou oblasti sú aj túto zimu asistenti priamo na svahu, ktorí disponujú rozsiahlymi znalosťami a prekvapujú milovníkov zimných športov svojou starostlivosťou, drobnými pozornosťami a unikátnymi tipmi priamo na zjazdovke. Terénni asistenti Turracher Höhe sa o pohodu návštevníkov starajú už viac ako dve desaťročia. Vedú ich na tie najkrajšie miesta, ukazujú im skryté chodníky a odporúčajú rustikálne chaty. Pre všetkých, ktorí sa ubytujú v jednom z 20 zariadení, organizujú asistenti pestrý outdoorový program: od rôznych túr na snežniciach a rodinných zimných túr až po rannú trilógiu vrátane raňajok v chate. Na svoje si tu prídu všetci milovníci zimných športov.

              Turracher Höhe – Zimný raj s istotou snehu

              Ďalšie články z kategórie Novinky

              Kalendár akcií

              Detailný kalendár »

              Prihlásiť sa

              Zabudli ste heslo?

              alebo

              Registrácia

              Jazyk