Nidecker Supermatic: Svet viazaní hore nohami

Novinky, Product Focus

9. októbra 2023 | 0 komentárov

Je tu prvé samozapínacie dvojstrapové viazanie, ktoré funguje so všetkými snowboardovými topánkami. Už žiadne zdĺhavé uťahovanie, žiadne sadanie do snehu ani nutnosť kúpy špeciálnych topánok. Nastúpiš a ideš!

 

Nidecker Supermatic: Svet viazaní hore nohami

Prečo je Supermatic veľká vec?

Nidecker Supermatic je to, na čo snowboarding čakal: prvé univerzálne automatické viazanie s dvoma možnosťami vstupu. Veľa značiek sa pokúšalo rozlúštiť kód step-in viazania a neuspelo. Väčšina týchto systémov vyžadovala špecifické topánky, mnohé z nich nefungovali dobre v prašane a žiadny z nich nebol tak pohodlný a spoľahlivý ako bežné dvojstrapové viazanie. Nidecker štyri roky vyvíjal vlastné riešenie, ktoré všetky tieto problémy rieši, a je to skutočný prevrat.

    Nidecker Supermatic

    Nidecker Supermatic

    450.00 €

      Nidecker Supermatic

      Nidecker Supermatic

      450.00 €

        Nidecker Supermatic

        Nidecker Supermatic

        450.00 €

         

         

        Ako to funguje?


        Viazanie Supermatic funguje na princípe aktivovaného hibacku nazvaného Drop In tech. Stačí, keď nohu zasunieš cez zadnú časť a zošliapneš pätný pedál, čím sa viazanie automaticky zapne. To je všetko - môžeš jazdiť. Jednoduchá uvoľňovacia páčka umožňuje rovnako rýchly výstup z viazania.

        Nidecker Supermatic: Svet viazaní hore nohami

        Strapy majú rovnakú pohodlnú konštrukciu AuxTech ako klasické špičkové viazania Nidecker. Raz ich nastav a potom ich zaisti pomocou hliníkových západiek Locking Slap Ratchets, aby ti viazanie nabudúce vždy skvele sedlo. Krása tohto systému spočíva v tom, že funguje s akoukoľvek topánkou od akéhokoľvek výrobcu a nie je tu žiadny zložitý mechanizmus, ktorý by sa mohol zaniesť. Pokiaľ to svah alebo snehové podmienky vyžadujú, môžeš sa dokonca zapnúť rovnako ako pri bežnom viazaní.

         

        Preverená technológia Nidecker


        Systém Supermatic je vyrobený z osvedčených materiálov, ktoré nájdeš v celom modelovom rade Nidecker. Zbrusu nový baseplate je vyrobený z odolného nylonu vystuženého sklolaminátom s doskou Slip-N-Grip, ktorá pomáha špičke kĺzať po podložke a ešte viac uľahčuje nástup. V zadnej časti je umiestnený valček pre hladký chod spúšťača hibacku. A konečne, nylonový hiback Asym Hadron je navrhnutý tak, aby perfektne sedel, s citlivým flexom a integrovaným regulátorom predklonu pre úplné prispôsobenie.

        Nidecker Supermatic: Svet viazaní hore nohami

        Celkovo ide o stredne tuhé viazanie, ktoré tím Nidecker vyhodnotil ako doteraz najpohodlnejšie. Testovali ho všade – na zjazdovkách, na strmých a hlbokých freeridových sekciách aj v parku – s prispením jazdcov všetkých druhov. Zrátané a podčiarknuté: je to speed-entry systém, ktorému môžeš veriť. Budúcnosť práve dorazila.

        Nidecker Supermatic: Svet viazaní hore nohami

        Čo hovoria rideri?


        „Supermatic mení pravidlá hry, je to revolúcia, na ktorú snowboarding čakal! Automatické viazanie, ktoré funguje ako normálny dvojstrap... Jazdil som na ňom vo všetkých podmienkach, v hlbokom prašane, parku, backcountry a nemal som žiadne problémy. Top!“

        – Mathieu Crepel

         

        „Supermatic som jazdila s tímom minulý rok a bol ako zjavenie. Pohodlný, istý... a naozaj ti chýba, keď ho nemáš.“

        – Tiphanie Perrotin

         

        „Nidecker dokázal vytvoriť skutočne revolučné viazanie Supermatic. Zachovali presnosť a pohodlie ako pri tradičnom viazaní a pridali dokonalé hands-free zapínanie.“

        – Sebastian Konijnenberg

         

        „Som na svoju výbavu drsný a všetko ničím... a tieto veci sa za rok, čo na nich jazdím, ani nepohli. A páči sa mi, ako zaisťovacie páčky Supermatic na prackách nikdy neprekĺznu, ani pri naozaj veľkých pristátiach.“

        – Kealan Venning

         

         

        Pozri si celú kolekciu Nidecker a postav si na Supermaticu kompletný setup.

          Nidecker Escape Plus

          Nidecker Escape Plus

          520.00 €

            Nidecker Altai

            Nidecker Altai

            306.00 € 360.00 €

              Nidecker Altai W

              Nidecker Altai W

              288.00 € 360.00 €

               

              Ďalšie články z kategórie Novinky, Product Focus

              Kalendár akcií

              Detailný kalendár »

              Prihlásiť sa

              Zabudli ste heslo?

              alebo

              Registrácia

              Jazyk