Späť

Zimné topánky Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3  olive/black

Kolekcia jeseň 2023

Si stvorený pre živly. Toto sú tvoje Vansky. Tento pár topánok ťa vezme tam, kam si ešte nevkročil. Na pozadí dlhoročného vývoja snowboardových… detailný popis

175.22 € Zľava -20 % 219.02 €

  • Doprava zadarmo!
  • Doručíme najneskôr vo štvrtok 2. 5.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Zimné topánky Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3

Si stvorený pre živly. Toto sú tvoje Vansky.

Tento pár topánok ťa vezme tam, kam si ešte nevkročil. Na pozadí dlhoročného vývoja snowboardových topánok, stvorených pre maximálnu odolnosť, vznikol rad topánok UltraRange, vybavený pokročilými technológiami, ktoré ti zariadia maximálnu odolnosť pred živlami.

Kvalitná konštrukcia je základ, na ktorý vo Vans nasadili prieborníka v nepremokavosti - membránu Gore-Tex, ktorá ochráni pred vonkajšou vlhkosťou a zároveň je dostatočne priedušná. Perfektne spolupracuje s ľahkou, ale efektívnou izoláciou 3M Thinsulate, s ktorou sa nemusíš strachovať o zamrznuté prsty. Topánky ťa doslova podržia, nech už sa rozhodneš vyraziť kamkoľvek - o to sa postará vysoko priľnavá podrážka a tvarovaná penová stielka UltraCush. Tvoje chodidlo nebude mať ani potuchy, v akom drsnom teréne sa pohybuješ, pretože bude mať úplné pohodlie, dostatok priestoru pre prsty a ochranu z TPU v oblasti špičky a päty. Tieto topánky si skrátka hovoria o poriadnu výzvu!

Špecifikácie

  • Regulácia vlhkosti - Konštrukcia s priedušnou nepremokavou vnútornou topánočkou, ktorá umožňuje únik vlhkosti a zároveň neprepúšťa sneh a dážď, je zárukou toho, že ti GORE-TEX® "GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™" zaručí ochranu v akýchkoľvek podmienkach.
  • Termoregulácia - Izolácia 3M Thinsulate™ je tenká, ľahká a hrejivá. Extrémne jemná väzba z mikrovlákna pomáha zachytávať vzduch a blokovať tepelné straty, vďaka čomu neuveriteľne efektívne udržiava teplo a zároveň umožňuje únik vnútornej vlhkosti.
  • Priľnavosť - Podrážka UltraRange EXO MTE™-3 All-Trac je drtičom terénu. Vďaka použitiu patentovanej gumovej zmesi All-Trac spoločnosti Vans do chladného počasia pre väčšiu pružnosť a kontakt s terénom pri nižších teplotách a dynamickému dezénu s výstupkami, ktorý sa drží celé dni, sa nedostupné ešte nikdy necítilo tak prístupné a obnažené.
  • Pohodlie a podpora - Balík MTE™-3 s trojitou intenzitou pohodlia zahŕňa tvarovanú stielku z EVA peny s dvojitou hustotou UltraCush™ a vrchnou vrstvou OrthoLite® pre väčšie pohodlie a nižšiu hmotnosť - to všetko pri podpore suchšieho a zdravšieho prostredia vo vnútri topánky.
  • Tvarovaná ochrana špičky/päty - Keď je potrebná odolnosť proti nárazom a tlaku, riešením je tvarovaná špička z TPU. Okrem toho, že tieto modelované komponenty pridávajú trochu priestoru navyše v oblasti špičky, ponúkajú vyššiu úroveň zabezpečenia proti oderu a celkovú ochranu. Nechýba ani spevnenie päty a polstrovanie v oblasti členka.
Zimné topánky Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3 olive/black 2023

Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3 olive/black

Zimné topánky Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk