×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Späť

Lavínový set ORTOVOX Rescue Set Diract Voice Light

Kolekcia zima 2024

ORTOVOX prináša zákazníkom núdzový lavínový set, ktorý obsahuje lavínový vyhľadávač DIRACT VOICE - lavínovú sondu ALU 240 Light - lavínovú lopatu Pro… detailný popis

460.76 € Zľava -10 % 511.95 €

  • Doprava zadarmo!
  • Doručíme najneskôr vo štvrtok 4. 4.
ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Lavínový núdzový set ORTOVOX Rescue Set Diract Voice Light

ORTOVOX prináša zákazníkom núdzový lavínový set, ktorý obsahuje lavínový vyhľadávač DIRACT VOICE - lavínovú sondu ALU 240 Light - lavínovú lopatu Pro Light. Set ponúka ľahké a spoľahlivé lavínové vybavenie pre tých, ktorí chcú byť v prírode plne vybavení aj na to najhoršie. Všetky zvolené komponenty sú intuitívne tak, aby splnili svoj účel aj v najvypätejších situáciách.

Lavínový vyhľadávač ORTOVOX DIRACT VOICE

Prvý lavínový vyhľadávač s hlasovou navigáciou je doslova revolúciou v lavínovej záchrane. ORTOVOX DIRACT VOICE pri hľadaní obetí hovorí, vie aj po česky a úplne jasne a efektívne ťa navedie správnym smerom. Všetko bolo podriadené jednoduchej použiteľnosti aj vo vypätej situácii, takže nemusíš sledovať displej, stačí len počúvať a ísť k cieľu. Ovládanie zaisťuje jedno tlačidlo, s ktorým zvládneš pracovať aj v rukaviciach, takže nestratíš ani sekundu navyše a všetky sily môžeš venovať samotnej záchrane.

Lavínová sonda ORTOVOX ALU 240 Light

Lavínová sonda ALU 240 je pripravená na použitie v priebehu niekoľkých sekúnd vďaka rýchlouzatváraciemu systému a jednoduchému nastaveniu. Je vybavená systémom Visual Guide, kedy jednotlivé diely majú na sebe označenie hĺbky a sú farebne odlíšené. Modrou farbou označený predposledný diel signalizuje blíženie sa k zasypanej osobe, oranžový posledný diel zase upozorní na to, aby ste boli počas kopania opatrní. Váži 235 g a je vyrobená z materiálu 7075 Aluminium T6.

Lavínová lopata ORTVOX Pro Light

Lopata Pro Light je extrémne ľahká hliníková lavínová lopata určená pre jednoduchú manipuláciu. Je úplne dokonalá pre dlhé náročné túry v snehu. Výhody tejto lopaty zahŕňajú T-rukoväť, nekĺzavé drážky na čepeli, ako aj ostrú reznú hranu. V čepeli je niekoľko otvorov, ktoré môžete použiť na záchranné sane alebo núdzové kotvy. Buďte pripravení na všetky prípady.

Lavínový set ORTOVOX Rescue Set Diract Voice Light 2024

ORTOVOX Rescue Set Diract Voice Light

Lavínový set ORTOVOX Rescue Set Diract Voice Light

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk