×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Späť

Bunda na snowboard Burton Wms Gore Pillowline Anorak  amparo blue/tetra orange

Kolekcia zima 2023

Spoľahlivá bunda do každého počasia je vybavená membránou GORE-TEX, s ktorou vietor a vlhko nemajú šancu. Pri väčšej fyzickej aktivite bunda odvádza… detailný popis

252.00 € Výpredaj -30 % 360.00 €

  • Doprava zadarmo!
  • Doručíme najneskôr vo štvrtok 4. 4.

ZEZULA club Staň sa členom ZEZULA Clubu a získaj mnoho výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je vernostný program pre zákazníkov obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, ktorý sa zaregistruje, sa stáva automaticky členom ZEZULA Clubu a môže nakupovať lacnejšie a využívať exkluzívne klubové výhody:

  • zľava až 20% na nezľavnený tovar v eshope i predajni
  • lacnejšia doprava
  • nižšia hranica dopravy zadarmo
  • prednostné vybavenie objednávky
  • akčné zľavy na už zlacnený tovar
  • zľava na požičovňu a servis v predajni SNOWBOARD ZEZULA

Dámska snowboardová bunda Burton Wms GORE-TEX Pillowline Anorak

Spoľahlivá bunda do každého počasia je vybavená membránou GORE-TEX, s ktorou vietor a vlhko nemajú šancu. Pri väčšej fyzickej aktivite bunda odvádza pot a aj v teplejších dňoch sa v nej budeš cítiť skvele vďaka odvetrávaniu na zips. V zime ťa podrží kvalitná tepelná izolácia ThermacoreECO. Kapucňu Contour si prispôsobíš presne podľa svojich potrieb a je tiež kompatibilná s prilbou. V tejto bunde budeš skrátka pripravená na všetko.

Špecifikácie

  • Regular fit, padnúci strih s dostatočným priestorom na vrstvenie
  • Membrána GORE-TEX - dvojvrstvová tkanina je vetruodolná, vodoodolná a priedušná
  • Dostatočná priedušnosť a odvod potu pri stredne intenzívnych aktivitách
  • Rýchloschnúci materiál pre maximálne pohodlie
  • Vetracie otvory na zips zvyšujú priedušnosť pri vysoko intenzívnej aktivite alebo v teplejšom počasí
  • Vodoodpudivá úprava DWR (bez PFC)
  • Izolácia ThermacoreECO (60 g): ľahká, priedušná a rýchloschnúca, poskytuje vysoké zateplenie pri nízkom objeme výplne. Obsahuje viac ako 90 % recyklovaných vlákien, ktoré znamenajú dlhú životnosť a celkovo ľahkú údržbu
  • Priestranná kapucňa Contour s predným a zadným nastavením je kompatibilná s prilbou
  • Integrovaný snow-catcher na patentky, bočné zapínanie na zips
  • Klokanie vrecko s termovreckom, ktoré udrží mobil či inú elektroniku v teple
  • Vnútorné sieťované vrecká, náprsné vrecko na zips, vrecko na rukáve na zips
  • Použité materiály bluesign® sú zodpovedne vyrábané v procesoch, ktoré minimalizujú dopad na ľudí a našu planétu
Bunda na snowboard Burton Wms Gore Pillowline Anorak amparo blue/tetra orange 2023

Ako si vybrať snowboardovú bundu

Vybrať si snowboardovú bundu môže byť umenie! Nelíšia sa medzi sebou totiž len strihom a farbou, ale tiež mierou vodoodolnosti a parapriepustnosti, mierou zateplenia a variabilitou jednotlivých dielov (odnímateľná kapucňa, počet vetracích otvorov a pod.).

 

Veľkosť bundy

Snowboardová bunda by mala byť predovšetkým dostatočne veľká, aby ťa pri žiadnom pohybe nikde neťahala. Skús v nej zdvihnúť ruky nad hlavu. Konce rukávov by ti nemali siahať až na predlaktie. Bundu skúšaj v ideálnom prípade na oblečení, v ktorom budeš jazdiť.

Zateplenú alebo nezateplenú bundu?

Bundy na snowboard majú tiež rôznu mieru zateplenia. Ľahká bunda bez zateplenia len s podšívkou zo sieťoviny bude najlepšie odvádzať telesné pary. Jej kúpu by si mal zvážiť, pokiaľ predpokladáš, že budeš aktívny a v neustálom pohybe. Ak patríš k tým, co si skôr dávajú párok v rožku pri stánku s občerstvením a pri jazdení sa príliš nespotíš, radšej mrkni na bundy so zateplením. Vlhkosť od tela ti síce odvádza pomalšie, ale poskytuje príjemný tepelný komfort. No a úplnou špičkou je ešte tretia možnosť, a to bunda z GORE-TEXového materiálu. Ten nedovolí, aby sa ti k telu dostalo mokro či vietor. Zároveň však perfektne odvádza vlhkosť od tela preč.

Vodoodolnosť

Na horách sa podmienky menia doslova z minúty na minútu. I keď to ráno vyzerá na poriadnu opaľovačku a azúrko po celý deň, znenazdania sa môže prihnať prehánka. Aby si sa nemusel okamžite bežať domov schovať, je bunda vybavená vodoodolnosťou. Znamená to, že dokáže odolať kvapkám vody i snehu. Mieru vodoodolnosti určuje tzv. vodný stĺpec. To je objem vody (v milimetroch), akému je bunda schopná odolať. Od 10.000 milimetrov vyššie si môžeš byť istý, že kupuješ model, ktorý ťa na zjazdovke nesklame a udrží ťa v suchu. Podstatnou časťou vodoodolnosti je naviac i podlepenie všetkých švov.

Priedušnosť

Další parameter, ktorému stojí za to venovať pozornosť, je určite priedušnosť materiálu. Bez nej sa budeš pri športe cítiť ako zabalený v igelitovom sáčku. Podstatou priedušnosti je teda schopnosť vylúčiť preč z povrchu tela akúkoľvek nadbytočnú vlhkosť. Rozhodne by sa ti tak nemalo stávať, že sa večer vrátiš zo zjazdovky a budeš mať úplne prepotené spodky. Hodnota priepustnosti je udávaná v gramoch na meter štvorcový za 24 hodín, teda koľko gramov vodných pár prepustí meter štvorcový materiálu za jeden deň. Okrem pojmu „priedušnosť“ sa ale tiež môžeš stretnúť aj so skratkou MVTR. A práve pri priedušnosti platí pravidlo: „Čím viac, tým lepšie“.

Ventingy – vetracie otvory

Aj napriek tomu, že si zaobstaráš snowboardové oblečenie s vysokou mierou priedušnosti, pri aktívnom pohybe alebo stúpaní do kopca sa budeš viac potiť. Aby sa telesné pary nezrážali na vnútornej strane látky, snowboardové bundy majú všité vetracie otvory na zips, tzv. ventingy. Tie bývajú najčastejšie umiestnené na bundách v podpazuší, poprípade na chrbte. Dajú sa ľahko rozopnúť a pomôžu tak rýchlo odviesť telesné pary od tela preč.

Snow catcher

Bundy na snowboard sú z vnútornej strany tiež vybavené tzv. snowcatcherom. To je pás, ktorý chráni telo pred snehom a vetrom. Zapína sa na cvoky a u niektorých búnd ho môžeš odopnúť. Aby sa nevyhŕňal, je zospodu potiahnutý gumovými prúžkami. Dnes už sú na snowcatcheroch zakomponované pútka, ktoré je možné pripnúť k nohaviciam. Snehu nabalenému na chrbte pod bundou odzvonilo!

Burton Wms Gore Pillowline Anorak amparo blue/tetra orange

Bunda na snowboard Burton Wms Gore Pillowline Anorak

Výmena a vrátenie tovaru

Do 14 dní od doručenia môžeš tovar bez udania dôvodu vrátiť alebo vymeniť.

Ako postupovať pri výmene alebo vrátení tovaru

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk