×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 8. mája ZATVORENÉ

Product Focus: Inovatívna integrácia Oakley MOD7

Product Focus

5. decembra 2022 | 0 komentárov

Jednou z najočakávanejších noviniek tohtoročnej zimnej sezóny je prilba Oakley MOD7, ktorá predstavuje revolučný systém integrácie so špičkovými okuliarmi.

Precízne prepracovaný dizajn je výsledkom šesťročného testovania a vylepšovania tých najlepších zimných prilieb. MOD7 prináša komplexný balíček prilby s okuliarmi, ktorý ti ponúkne úplne bezproblémový zážitok z jazdy za akýchkoľvek podmienok. Poď sa na neho pozrieť zblízka!

SECURE-CONNECT

To, čo robí model MOD7 prevratným, je nová patentovaná technológia pripojenia okuliarov k prilbe Secure-Connect. Umožňuje pevné magnetické spojenie a dodatočné zabezpečenie mechanickým systémom. Je teda oveľa spoľahlivejšie ako iné upevňovacie technológie a navyše je veľmi užívateľsky prívetivá. Vďaka Secure-Connect tak môžeš na maximum využiť výhody tých najlepších Oakley okuliarov vo všetkých podmienkach.

Dvojitá šošovka s technológiou Prim™ Lens zvyšuje kontrast a ostrosť pre lepšie rozpoznanie kontúr, textúr a prekážok v teréne, a tiež zabraňuje zahmlievaniu.

 

Dokonalé prepojenie

V Oakley myslia na všetko, takže prišli aj na spôsob, ako nahradiť možnosť utiahnutia popruhom u klasických okuliarov a docieliť tak pohodlné priľnutie k tvári.

  • Nastaviteľné utesnenie okuliarov: Na bočnej strane prilby jednoducho nahmatáš tlačidlo, ktoré ti umožňuje zorník priblížiť k tvári na piatich úrovniach. Vďaka tomu dosiahneš optimálne utesnenie. Okuliare môžeš kedykoľvek uvoľniť stlačením postranného tlačidla, ktorým okuliare vyslobodíš z pevného uchytenia.
  • Odkladacia poloha: Na rovnakom princípe potom funguje aj zaistenie okuliarov v odloženej polohe. Jednoducho okuliare zacvakneš do otvorov na hornej strane prilby a tlačidlom ich potom zase uvoľníš. Nemusíš sa báť, že by si na prilbe tlačidlá či miesto na upevnenie dlho hľadal. Vďaka prepracovanému dizajnu je ovládanie jednoduché, rýchle a úplne intuitívne.

 

 

Bezpečnosť na prvom mieste

Aby ťa tvoja prilba mohla efektívne ochrániť, musí tiež perfektne sedieť. Pri prilbách Oakley si už s týmto dávno nemusíš lámať hlavu vďaka technológii BOA® 360 Fit System. Stačí párkrát otočiť kolieskom a nájsť tú správnu úroveň dotiahnutia. U MOD7 je možnosť prispôsobenia ale oveľa prepracovanejšia. Akými ďalšími vlastnosťami teda prilba disponuje?

  • MOD7 je novo vybavený aj technológiou Skull Matrix, ktorá sa neuspokojí len s prispôsobením obvodu, ale berie do úvahy obomknutie hlavy vo všetkých smeroch. Dalo by sa povedať, že okopíruje tvar tvojej hlavy a v kombinácii so strategicky rozmiestneným materiálom Duramatter ti zaistí bezpečné a pohodlné nasadenie.
  • Technológia Mips je u prilby, akou je MOD7, absolútnou nevyhnutnosťou. Špeciálna vrstva chráni tvoju hlavu pred rotačnými silami, ktoré vznikajú pri šikmých nárazoch.
  • Dokonalé pohodlie potom zaisťuje vrstva Polartec® Power Grid™, ktorá si hravo poradí s odvodom vlhkosti a prispôsobí sa tvaru tvojej hlavy. Je odnímateľná a prateľná.

 

Modelom MOD7 nasadzuje Oakley vysokú latku a udáva tak nový smer vo vývoji prilieb. Na eshope nájdeš toto kombo s rôznymi druhmi šošoviek. A ak si ešte nie si istý, že je to pre teba to pravé, mrkni na celú tohtoročnú kolekciu Oakley okuliarov a prilieb, kde nájdeš ďalšie modely nabité parádnymi vlastnosťami a technológiami.

 

    Oakley MOD7

    Oakley MOD7

    530.19 €

      Oakley MOD7

      Oakley MOD7

      530.19 €

        Oakley MOD7

        Oakley MOD7

        509.55 €

        Ďalšie články z kategórie Product Focus

        Kalendár akcií

        Detailný kalendár »

        Prihlásiť sa

        Zabudli ste heslo?

        alebo

        Registrácia

        Jazyk