Report: SNOWBOARD ZEZULA Surfskate Contest 2022

Organizované akcie

3. júna 2022 | 0 komentárov

Prinášame ti report z druhého ročníka SNOWBOARD ZEZULA Surfskate Contestu, ktorý prebehol rovnako ako vlani v Říčanskom bowle a bola to jedna veľká jazda!

Report: SNOWBOARD ZEZULA Surfskate Contest 2022

Na akcii sa zliezlo niečo cez dvadsať registrovaných riderov do pretekov a k tomu cez tridsať fanúšikov v podobe drahých polovičiek, krpcov a kamošov, ktorí sa postarali o skvelú atmošku a burcovali každého ridera k maximálnemu výkonu. Jazdci boli rozdelení do dvoch kategórií "BASIC" a "PRO" a každý mal možnosť počas jednej minúty predviesť to najlepšie, čo na surfskate dokáže. Preteky sa jazdili na dve kolá a počítala sa tá lepšia jazda. Do závodu sa prihlásili riders rôznych úrovní, ale všetci mali rovnaký cieľ – užiť si jazdenie, vzájomne sa podporiť a posunúť český (a do istej miery aj slovenský) surfskating zase o kus ďalej, čo sa rozhodne podarilo.

Report: SNOWBOARD ZEZULA Surfskate Contest 2022

    YOW Medina Dye 33" Signature

    YOW Medina Dye 33" Signature

    247.43 € 329.90 €

    Veľký rešpekt patrí tiež babám, ktorých síce nebolo veľa, ale rozhodne sa nemali za čo hanbiť a brutálne diktovali. Že im to v bowle pekelne pristalo snáď nemusíme spomínať. Ani ten, kto prišiel len na "čumila" nezostal stáť neďaleko a mal možnosť vyskúšať surfskaty YOW a Arbor z nášho test centra. Mrkni na videjko z tejto u nás netradičnej akcie a budúci rok chceme v Říčanoch vidieť aj teba!

      Arbor Shaper Warren

      Arbor Shaper Warren

      250.00 €

        Arbor Shaper Lovelace

        Arbor Shaper Lovelace

        260.00 €

          Pro-Tec Street Knee/Elbow Pad Set Open

          Pro-Tec Street Knee/Elbow Pad Set Open

          43.99 € 54.99 €

          Veľká vďaka patrí všetkým zúčastneným. Pavlovi Olivovi, ktorý u nás buduje skvelú surfskate komunitu a postaral sa o túto akciu, YOW že podporili náš malý surfskate rybníček a v neposlednom rade Říčanom pri Prahe za ich výborný bowl. Brno sa ešte má čo učiť. Už teraz sa nemôžeme dočkať ďalšieho ročníka. Surfskatingu ALOHA!

          Ďalšie články z kategórie Organizované akcie

          Kalendár akcií

          Detailný kalendár »

          Prihlásiť sa

          Zabudli ste heslo?

          alebo

          Registrácia

          Jazyk