×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Shaper Series: Nové surfskaty od Arbor

Novinky

19. mája 2022 | 0 komentárov

Arbor svoju surfskate premiéru berie vážne! Kolekcia Shaper Series je výsledkom spolupráce s Carver – značkou, ktorá celú surfskate mániu naštartovala – a dvoma z najinovatívnejších surf shaperov Ryanom Lovelacom a Tylerom Warrenom.

Shaper Series: Nové surfskaty od Arbor

Arbor robí veci zodpovedne a poriadne. Preto Shaper Series čerpá z toho najlepšieho, čo si môžeš vo svete surfskatingu predstaviť. Legendárne trucky od značky, ktorá to všetko začala. Dosky od popredných surf shaperov. A k tomu udržateľný a zodpovedný prístup značky Arbor. Tieto surfskate prvotiny vyzerajú sľubne po všetkých stránkach!

Ryan Lovelace


Shaper Series: Nové surfskaty od Arbor

Majster ručného surf shapingu Ryan Lovelace je známy svojím moderným a výkonnostne zameraným poňatím klasických surfových tvarov. Je to produktívny, všestranný a dôsledný shaper, pre ktorého prácu so živicou je charakteristické dynamické použitie farieb a vzorov.


Model Ryan Lovelace je široký zaoblený pin, s ktorým zažiješ pohodlnú, stabilnú jazdu a hlboké oblúky ako na single fine.

    Arbor Shaper Lovelace

    Arbor Shaper Lovelace

    260.00 €

    Tyler Warren


    Shaper Series: Nové surfskaty od Arbor

    Autor druhého surfskatu Tyler Warren je vyhlásený svojou širokou škálou rýchlych a responzívnych tvarov. Shapovaniu surfov sa venuje už od svojich 14 rokov, takže o jeho talente nemôže byť pochýb. Odvtedy vyladil svoj vývojový proces a nechal sa inšpirovať množstvom vplyvov.

    Model Tyler Warren vychádza z Tylerovho „mydlového“ tvaru Soap shape a je navrhnutý tak, aby bol rýchly, živý, uvoľnený a skvelý pre utiahnuté oblúky.

      Arbor Shaper Warren

      Arbor Shaper Warren

      250.00 €

      Neprehliadni ani zbytok ponuky Arbor vrátane originálnych skateboardov, luxusných longboardov a koliesok.

      Ďalšie články z kategórie Novinky

      Kalendár akcií

      Detailný kalendár »

      Prihlásiť sa

      Zabudli ste heslo?

      alebo

      Registrácia

      Jazyk