Product Focus: Bike topánky Five Ten 5.10 Trailcross GTX

Poradňa - bike, Product Focus

22. marca 2022 | 0 komentárov

Ultimátne nepremokavé topánky nielen na horský bicykel. Najprémiovejší model značky Five Ten s označením 5.10 Trailcross GTX do každého počasia ponúka všetko, čo si môžeš ako biker v teréne priať.

Nemecká kvalita Five Ten pútala pozornosť sveta už od počiatku v roku 1985, a keď značku pred pár rokmi kúpil adidas, došlo k spojeniu dvoch technologicky špičkových tímov. Aj vďaka tomu tak môžeš získať nekompromisného hybrida na bike aj pešiu vychádzku v cenovo dostupnej relácii.

Topánky v sebe kombinujú to najlepšie z obidvoch svetov pri zachovaní bikovej DNA, takže nielenže skvelo vyzerajú, ale vďaka rokmi overeným technológiám a výrobným postupom sa na ne môžeš kedykoľvek spoľahnúť.

4 piliere funkčnosti

O flexibilnosť, komfort a podporu nohy sa stará precízne namiešaná kombinácia štyroch funkčných prvkov:

  • Vodoodolná GORE-TEX membrána udrží tvoje nohy v suchu aj počas najväčšieho lejaku. Membrána je navyše priedušná a poskytuje aj dodatočný tepelný komfort – najvyšší z celého radu topánok Trailcross.
  • Vyvýšený textilný komín so zapínaním na suchý zips (hook and loop system) sa stará o lepšiu fixáciu nohy a zároveň bráni vniknutiu nečistôt do topánky.
  • Duálna gumová podrážka Stealth® Phantom s bodkovaným vzorom poskytuje perfektný grip na rovných pedáloch a vďaka šikovnej modifikácii v oblasti päty a špičky zabezpečuje trakciu aj pri chôdzi po rôznych povrchoch.
  • Flexibilná medzipodrážka s EVA penou zabezpečuje celodenný komfort vďaka absorpcii dopadov a otrasov a to bez straty priľnavosti.

Štýlový minimalizmus

Dizajnérom sa popritom všetkom podarilo zachovať minimalistický, ale stále štýlový a nerušivý dizajn. Kvalitné prevedenie topánok Five Ten 5.10 Trailcross GTX je poznať už na prvý pohľad – poctivo zošitá a zlepená konštrukcia, kde má každý prvok, každá vrstva svoje nenahraditeľné miesto. Alebo sa o tom rovno presvedč na vlastnej koži a vezmi ich prevetrať.

Jednoducho bike topánky, ktoré si zamilovali bikeri po celom svete a niečo nám hovorí, že to bude aj tvoj prípad.

Čekuj aj celú kolekciu bike topánok od Five Ten!

Ďalšie články z kategórie Poradňa - bike, Product Focus

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk