Privítaj novú značku RVCA!

Novinky

10. marca 2022 | 0 komentárov

Rovnováha protikladov, to je kľúčová myšlienka značky RVCA. Tento brand, ktorého názov sa mimochodom správne vyslovuje [ruka], razí svoju vlastnú cestu bez toho, aby spadal do škatuliek konvenčných akčne športových a lifestylových výrobcov.

Přivítej novou značku RVCA!

Písmená VA v názve značky reprezentujú rovnováhu protikladov, ktoré spolu po stáročia koexistujú: príroda a ľudská činnosť, žena a muž, minulosť a súčasnosť... skrátka balans, čo drží svet pohromade. Duchovným otcom a zakladateľom spoločnosti RVCA je PM Tenore, ktorý tiež stojí za hlavnými myšlienkami brandu vymykajúceho sa obvyklým pravidlám. Základné idey tvoria kvalitný dizajn, ale bez pominuteľných trendov, a spojenie rovnako zmýšľajúcich ľudí z rôznych subkultúr. Produkty RVCA preto pôsobia prirodzene na pultoch butikov, rovnako ako v skate shope.

Přivítej novou značku RVCA!

Od začiatku mal PM Tenore v úmysle vytvoriť pre RVCA platformu, ktorá originálnym spôsobom kombinuje umenie, hudbu, módu a moderný životný štýl. Na začiatku tejto vízie bol umelecký program ANP (Artist Network Program), ktorého cieľom je ukázať talent zavedených aj ešte neobjavených umelcov, ktorí inšpirujú našu generáciu a posúvajú hranice tvorivej výnimočnosti.

Citizens of Humanity_PM Tenore Just Like You

 

So svojou filozofiou zjednocovania subkultúr RVCA mení, ako sa trh pozerá na umenie a módu. Rovnováha protikladov totiž vyjadruje, že rozdielne skupiny môžu spoločne fungovať, ako zem a vzduch, skaza a budovanie, umenie a veda, cudzí a domáci, poriadok a chaos, minulosť a súčasnosť.

Přivítej novou značku RVCA!

    RVCA Wms Crane Ss

    RVCA Wms Crane Ss

    22.43 € 37.38 €

      RVCA Hi Dez

      RVCA Hi Dez

      22.43 € 37.38 €

      Dnešok, zajtrajšok a život vo svojej celistvosti. Je to o tom inšpirovať našu generáciu, dať veciam nejaký zmysel a zachovať si jednotu, byť ako veľká rodina.

      Přivítej novou značku RVCA!

        RVCA Big RVCA Hoodie

        RVCA Big RVCA Hoodie

        43.64 € 72.73 €

          RVCA Wms Big RVCA Hoodie

          RVCA Wms Big RVCA Hoodie

          43.64 € 72.73 €

            RVCA Wms In The Air Venice

            RVCA Wms In The Air Venice

            48.52 € 80.86 €

            V našej ponuke novo nájdeš originálny streetwear RVCA, v ktorom sa všetky hlavné princípy značky zhmotňujú do unikátnych kúskov oblečenia, čo ti umožní vystúpiť z otrepanej šedi. Tak vyberaj!

            Přivítej novou značku RVCA!

            Ďalšie články z kategórie Novinky

            Kalendár akcií

            Detailný kalendár »

            Prihlásiť sa

            Zabudli ste heslo?

            alebo

            Registrácia

            Jazyk