Predstavujeme Bike prilby MET

Novinky

28. februára 2022 | 0 komentárov

MET je talianska značka s tradíciou siahajúcou až do 80. rokov minulého storočia. Za každou jej prilbou stoja roky vlastného vývoja, zmysel pre detail a skúsenosti z profesionálneho nasadenia a testovania, takže sa môžeš spoľahnúť, že s MET bude tvoja hlava v bezpečí.

Představujeme bike helmy MET

Ako už máme vo zvyku, ani tentoraz sme pri rozširovaní ponuky o ďalší brand nesiahli po žiadnom béčku. Bike prilby MET vynikajú ikonickým dizajnom, čo bikerov inšpiruje k lepším výkonom a dáva im ešte lepšie zážitky z jazdy. Starostlivým vývojom, postupným ladením a inovatívnym prístupom dospeli v MET do fázy, kedy ti môžu ponúknuť vynikajúcu bezpečnosť, komfort aj štýl a v ničom nezaostanú za svetovou špičkou.

    MET Echo

    MET Echo

    34.34 € 68.67 €

    Představujeme bike helmy MET

    Špecialisti na prilby

    V MET sa zameriavajú výhradne na prilby a ničím iným sa nerozptyľujú. Preto sa môžu dokonale sústrediť na vývoj cyklistickej ochrany hlavy a ponúknuť ti to absolútne najlepšie. Že plnia tie najprísnejšie štandardy, to je samozrejmosť, ale vďaka ostrému nasadeniu a testovaniu na Enduro World Series alebo UCI WorldTour ich kvality uspokoja aj profesionálnych jazdcov v najvyšších svetových súťažiach.

      MET Terranova

      MET Terranova

      55.87 € 111.74 €

        MET Roam Mips

        MET Roam Mips

        99.56 € 199.11 €

        Představujeme bike helmy MET

        Mips pre ešte lepšiu ochranu

        Čím ďalej viac prilieb používa technológiu Mips a MET samozrejme drží krok s dobou, takže ti v niekoľkých modeloch ponúkne aj toto unikátne riešenie. Po vzore ľudského mozgu obmedzuje rotačné sily a tvoju hlavu tak ešte lepšie ochráni pred nárazmi pod uhlom.

          MET Roam Mips

          MET Roam Mips

          99.56 € 199.11 €

            MET Echo Mips

            MET Echo Mips

            47.75 € 95.49 €

            V ponuke nájdeš modely hodiace sa na XC, trail aj e-bike a nechýbajú ani poriadne enduro integrálky so sofistikovaným magnetickým systémom odpojenia brady.

            Tak už vieš, čím si budeš túto sezónu chrániť hlavu? Nahliadni na všetky bike prilby MET a vyber si tú pravú!

            Ďalšie články z kategórie Novinky

            Kalendár akcií

            Detailný kalendár »

            Prihlásiť sa

            Zabudli ste heslo?

            alebo

            Registrácia

            Jazyk