Nadväzujeme spoluprácu s alpským zväzom Alpenverein

Novinky

9. februára 2022 | 0 komentárov

Alpenverein je vyhlásený svojím kvalitným poistením na cesty do hôr aj množstvom výhod, ktoré poskytuje svojim členom. Teraz sa k partnerom Alpenvereinu pridáva aj SNOWBOARD ZEZULA!

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Skialpinisti, splitboarderi, freerideri, priaznivci vysokohorskej turistitky a hlavne všetci milovníci Álp už najväčší rakúsky alpský zväz Alpenverein určite dávno poznajú. Okrem poistenia šitého na mieru cestám do hôr majú členovia zväzu množstvo ďalších výhod a zároveň prispievajú k aktivitám Alpenvereinu:

  • Údržba a podpora kultúry horských chát
  • Ochrana hôr
  • Údržba siete značených ciest
  • Umožnenie zábavy a výchovy v prírode pre deti a mladých ľudí

Alpenverein – rakúsky alpský zväz

Rakúsky Alpenverein (ÖAV) sa so svojou viac ako 150-ročnou históriou, takmer 600 000 členmi a rozvetvenou štruktúrou vyvinul v rozmanitú a spoločensky významnú inštitúciu v Rakúsku i mimo neho. Alpenverein sa tiež stará o 231 chát a viac ako 26 000 km udržiavaných ciest.

Vydávanie máp, odborných časopisov a internetové služby sú zdrojom kvalitných informácií nielen pre členov.

Ako najväčší alpský zväz predstavuje účinného zástupcu záujmov všetkých športovcov v horách Rakúska.

Záväzok k ochrane prírody

Ako rakúsky „advokát Álp“ Alpenverein bráni ďalšiemu ničeniu prírodnej a kultúrnej krajiny a bojuje za zachovanie slobody pohybu v lesoch a horských oblastiach.

Alpenverein sa teší medzinárodnému uznaniu v oblasti technológií na tvorbu energie a pitnej vody šetrných k životnému prostrediu, rovnako ako v oblasti likvidácie odpadu a čistenia odpadovej vody v horách.

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Výhody členstva v Alpenvereine prehľadne

Poistenie do hôr

Celosvetové poistenie „Alpenverein Weltweit Service“ kryje náklady na zásah záchranárov až do výšky 25 000 €, náklady na dopravu späť domov zo zahraničia bez obmedzenia a náklady na pobyt v nemocnici v zahraničí až do výšky 10 000 € pri úraze alebo ochorení.

A to ešte nie je všetko: Pri škode spôsobenej na zdraví alebo majetku iných osôb pomáha európske poistenie zodpovednosti do 3 000 000 € a tiež v ňom zahrnuté európske poistenie právnej ochrany s krytím do 35 000 €, ktoré vám pomôže domôcť sa svojich práv.

Tieto jedinečné poisťovacie služby sú zahrnuté – pre každého člena – už v členskom príspevku.

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Členovia nocují na horských chatách lacnejšie

  • Zľava na ubytovanie na jednu noc vo všetkých chatách Rakúskeho, Nemeckého i Juhotirolského Alpenvereinu je najmenej 10 €, obvykle 50 % bežnej ceny.
  • Zľavy môžu využívať aj na ďalších 1 300 chatách vo Švajčiarsku, Francúzsku, Lichtenštajnsku, Španielsku, Slovinsku, Belgicku, Luxembursku, Dánsku, Holandsku a Taliansku.

Na chatách Alpenvereinu majú členovia:

  • nárok na prednostné prijatie (pridelenie miest na spanie pred nečlenmi),
  • exkluzívnu možnosť objednania miest na spanie vopred,
  • nárok na zľavnené jedlo a pitie pre horolezcov a vodu na prípravu čaju,
  • možnosť využitia samoobslužných priestorov, tzv. winterraumov.

Deti zadarmo

U rodín, ktorých obaja rodičia patria k rovnakej sekcii Alpenvereinu, dostanú deti bez vlastných príjmov členstvo vrátane poistenia zadarmo (najviac do 27 rokov). To isté platí aj pre rodičov, ktorí vychovávajú deti sami.

Zoznam chát rakúskeho, nemeckého a juhotirolského Alpenvereinu nájdete na alpenverein.at.

Unikátne výhody s kanceláriou OEAV.CZ

Iba členovia Alpenvereinu registrovaní v kancelárii OEAV.CZ môžu navyše využívať celý rad výhod a zliav, a to až do výšky 20 %, u partnerov v Českej a Slovenskej republike. Členský poplatok sa týmto spôsobom môže ľahko vrátiť jediným nákupom!

V e-shope a predajni SNOWBOARD ZEZULA majú členovia Alpenvereinu zľavu 10 % na nezľavnený tovar.

Ďalšou výhodou je zvýhodnené predplatné časopisov s horskou a cestovateľskou tematikou za exkluzívnych podmienok. Spomeňme aspoň časopisy Montana, Snow či Koktejl.

Zapožičanie univerzálneho kľúča od winterraum rakúskych horských chát zadarmo umožňuje kancelária OEAV.CZ v sieti svojich kontaktných miest po celej SR.

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Chcem sa stať členom

Alpenverein Express – keď potrebujete poistenie ihneď

Využite registráciu na webových stránkách oeav.cz a zvoľte úhradu platobnou kartou alebo internetovým bankovníctvom cez platobnú bránu GoPay. Provizórny preukaz vám na e-mail dorazí obratom a členstvo/poistenie začne platiť od nasledujúcej polnoci.

Pripoistenie Alpenverein Premium

Exkluzívne pripoistenie, ktoré je k dispozícii výhradne riadnym členom Alpenvereinu v prípade:

  • Predĺženie poistnej ochrany pri pobytoch dlhších ako 8 týždňov
  • Pre cesty s plánovaným výstupom na vrcholy vyššie ako 6 000 metrov
  • Navýšenie poistného limitu pre liečebné náklady z 10 000 € na 500 000 €

Podrobné informácie o Alpenverein Premium

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Pripoistenie trvalej invalidity

Poisťovňa Generali Versicherung AG ponúka pre členov Alpenvereinu finančné zabezpečenie pre prípad úrazu s následkami trvalej invalidity od 50 %, ktorý sa vám môže prihodiť pri športových aktivitách a vo vašom voľnom čase. Pripoistenie je platné odo dňa nasledujúceho po úhrade do konca daného kalendárneho roka. Pripoistenie trvalej invalidity je možné v Alpenvereine doobjednať aj nezávisle na predĺžení členstva kedykoľvek v priebehu roka, najneskôr však do 30. septembra.

Podrobné informácie o Pripoistení trvalej invalidity

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk