Nidecker boduje v prestížnom výbere Whitelines 100

Novinky

19. novembra 2021 | 0 komentárov

Snowboardový magazín Whitelines každoročne zostavuje výber najlepších produktov a Nidecker v ňom zažiaril hneď dvakrát. Takže oficiálne najlepší dámsky all-mountain setup sezóny je jasný!

Nidecker boduje v prestižním výběru Whitelines 100

Švajčiarska kvalita a storočie skúseností sa skrátka nezaprú a rešpektovaný výber Whitelines 100 to opäť potvrdzuje. Nielenže Nidecker získal ocenenie v kategórii Najlepší dámsky all-mountain snowboard, ale prihodil k tomu aj najlepšie dámske snowboardové viazanie, takže má oficiálne najlepší snowboardový set pre dievčatá na sezónu 2021/22! A čím vlastne Nidecker snowboardových expertov oslovil?

 

Nidecker Venus

Venus je podľa magazínu Whitelines moderným poňatím bestselleru s directional tvarom. Predstavuje stabilnú platformu, ktorá funguje ráno v prašane rovnako skvele ako popoludní v parku. Nový, pre tento rok kompletne prekopaný, model sa hodí pre riderky všetkých úrovní, nezľakne sa žiadneho terénu a so svojím stredným flexom je perfeknte vyváženou kombináciou prívetivosti a spätnej väzby.

 

Nidecker Kaon-W

Univerzálne dámske viazanie Kaon-W so strapmi ExoFrame a AuxTech pevne obopne tvoju topánku a pritom nevytvorí žiadne nepríjemné tlakové body. Baseplate a hiback z nylonu vystuženého sklenými vláknami majú presne taký flex, aby viazanie odpúšťalo chyby a pritom poskytovalo potrebnú odozvu.

Nidecker boduje v prestižním výběru Whitelines 100

„So skoro nezničiteľnou konštrukciou a prémiovými strapmi sa Nidecker s týmto kúskom trafil presne do čierneho.“

 

 

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk