Arbor Powerply: Krása, funkcia, udržateľnosť

Novinky

3. decembra 2021 | 0 komentárov

Drevený topsheet je jedným z charakteristických znakov snowboardov Arbor už cez dve dekády. Aký má technológia Powerply prínos pre vlastnosti dosky a ako zapadá do filozofie značky?

 

„Existuje množstvo spôsobov, ako posúdiť hodnotu života. Jedným z nich sú peniaze, ďalšou možnosťou je robiť veci, čo miluješ...“

 
Arbor Powerply: Krása, funkce, udržitelnost
 

Horná vrstva zo skutočného dreva sa v Arbor používa už vyše 25 rokov. Vyzerá skvele a dáva vyniknúť prirodzenej kráse čisto prírodného materiálu. Technológia známa ako Powerply má ale niekoľko ďalších predností. V prvom rade zvyšuje výkonnosť a životnosť snowboardu. Powerply totiž funguje ako tretia kompozitná vrstva, ktorej prírodné a prirodzene rozložiteľné vlákna pomáhajú znížiť hmotnosť snowboardov a obmedziť závislosť výroby na ropných živiciach, umelo vyrábaných vláknach a rozpúšťadlách.

    Arbor Coda Camber

    Arbor Coda Camber

    551.40 € 919.00 €

     
    Arbor Powerply: Krása, funkce, udržitelnost
     

    Od prvého dňa vývoja a výroby technológie Powerply Arbor spolupracuje so spoločnosťou M.Bohlke Veneer Corp. z Ohia. Tento rodinný podnik dodáva dyhy pre drevené výrobky do celého sveta už 55 rokov a v rámci spolupráce s Arbor neúnavne podporuje vývojový tím v hľadaní najvhodnejších druhov udržateľne získaných drevených dýh pre každý model snowboardu. Spolupráca s Bohlke umožňuje neustále zlepšovať proces pretvárania drevenej dyhy na Arbor Powerply. Ich znalosti jedinečných a prirodzených vlastností každej dreviny, rovnako ako ich priame napojenie na ťažbu ohľaduplnú k životnému prostrediu, sú kľúčové pre napĺňanie myšlienok Arbor a umožňujú dosiahnuť skutočnú udržateľnosť pri výrobe topsheetov Powerply.

     
    Arbor Powerply: Krása, funkce, udržitelnost
     

    Poslanie značky Arbor zostáva od založenia nemenné – poskytovať zodpovedný pokrok spojením progresívneho myslenia, dizajnu a remeselných zručností s udržateľnými materiálmi a výrobnými postupmi. Práca po boku troch generácií rodiny Bohlkeovcov vytvorila základy pre napĺňanie tohto poslania. Drevo spája základné kamene značky Arbor: zručnosti a udržateľnosť. Spoločnosť Bolkhe stojí na pomedzí týchto hodnôt a rok čo rok dokladá, že je to všetko o ľuďoch.

    Prehliadni si celý sortiment snowboardovej výbavy Arbor.

     
    Ďalšie články z kategórie Novinky

    Kalendár akcií

    Detailný kalendár »

    Prihlásiť sa

    Zabudli ste heslo?

    alebo

    Registrácia

    Jazyk