Skate topánky Vans AVE Pro by Beatrice Domond

Novinky

7. apríla 2021 | 0 komentárov

Legendárny model tenisiek AVE Pro prichádza v životnej forme aj vďaka tvári skateboardingu, o ktorej ste už možno počuli, alebo ešte počuť budete. Zoznámte sa s Beatrice Domond a jej poňatím dámskych skatových tenisiek Vans AVE Pro.

Vášeň. Vnútorná pohnútka s magickou schopnosťou dostať z človeka to najlepšie. A v mnohých prípadoch aj to, o čom sa mu zdá len vo sne. Značka Vans je nadšencov plná a na jej palubu sa rok čo rok naloďujú ďalšie malé aj veľké mená skateboardistov a umelcov z celého sveta. Aby sme AVE Pro v spolupráci s Domond lepšie spoznali, treba sa pozrieť naspäť do minulosti.

Mladučká Beatrice sa narodila na Floride, kde si vybudovala aj lásku k skateboardingu. Už ako tínedžer chcela byť videná a nestačilo jej, že sa v parkoch pohybovala výhradne v chlapčenských partiách. Svoje začiatky nahrávala na kameru a krátke videá posielala ďalej do sveta. S pomocou filmára Billa Strobecka a skateboaristu Jasona Dilla sa jej začala tvoriť malá fanúšikovská základňa, prišli prvé väčšie úspechy aj sponzoringy. Dnes už patrí medzi tváre takých značiek ako Vans, Supreme, Venture alebo Spitfire.

Pre aktuálnu sezónu sa jej dostalo veľkej pocty vytvoriť dizajn pre ikonické tenisky Vans AVE Pro od Anthonyho Van Engelena, legendy skateboardingu. „Navrhnúť farebnú variáciu tenisiek AVE Pro je pre mňa neuveriteľné. Je to ten najlepší kompliment, aký môžete dostať. Anthony je tichým mužom s vysokými štandardami. Nie je deň, kedy by nemal do čoho pichnúť a odzrkadľuje to aj jeho skatovanie a vlastne všetko, čoho sa dotkne. Že chcel urobiť tenisky práve so mnou, za to má môj najväčší rešpekt.“

Vans AVE Pro Beatrice Domond majú známu siluetu, ktorú teraz spestrujú grafické motívy od Beatrice. Vlastnoručne navrhnutý signature dizajn vo farbách nefritu je najviac viditeľný na priesvitnej podrážke s ikonickým UltimateWaffle vzorom. „Snívala som o tom byť súčasťou niečoho tak veľkého, ako je práve táto spolupráca. Chcela som, aby vzniklo niečo špeciálne,“ dodáva. Z detskej izby až ku svetovým teniskám. Práve odtiaľ čerpala inšpiráciu pri tvorbe vzoru.

Model Vans AVE Pro je kapitolou samou o sebe a obľúbenosť v skate komunite nezískal len tak. Aktuálne technicky najdokonalejšie skatové topánky od Vans sú vyrobené pre čo najpohodlnejšiu jazdu a najdlhšiu výdrž, takže si odslúžia roky pravidelného preháňania sa na doske. Postarajú sa o to DURACAP gumové vystuženie v najviac namáhaných oblastiach topánok a Rapidweld technológia, vďaka ktorej nenájdete na zvršku topánok jediný šev.

Rozšírenie jazyka LuxLiner sa hýbe nezávisle od zvršku topánky, stabilizuje nohu a maximalizuje responzívnosť a precítenie dosky pod nohami. Navyše sú vyrobené z priedušného materiálu, takže o odvetrávanie je postarané. Použité vložky Ultracush sú ľahučké, odolné a zároveň tlmia dopady a zlepšujú feeling z jazdy. Už spomínaná Waffle podrážka drží na doske ako prikovaná a technicky vyladenejšie skate tenisky jednoducho nezoženiete.

Kvalitu Vans AVE Pro Beatrice Domond nájdete u nás na e-shope do vypredania zásob.

 
Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk