Vans Skate Classics - nadčasové siluety dostávajú vylepšený dizajn a konštrukciu!

Novinky

4. marca 2021 | 0 komentárov

Vans hrdo predstavuje úplne novú kolekciu Skate Classics, naše najikonickejšie siluety s vylepšenou a mimoriadne odolnou konštrukciou navrhnutou predovšetkým pre skateboardistov.

Skate Classics, kompletne prepracovaný s ohľadom na potreby skateboardistov, prináša viac toho, čo skejteri Vans ako Lizzie Armanto, Dustin Henry, Axel Cruysberghs, Daiki Hoshino a Giovanni Vianna potrebujú na dosiahnutie maximálneho pokroku. Zosilnené materiály a vylepšená konštrukcia poskytujú dlhšiu životnosť a odpruženie s návratom energie pre dlhšie skatovanie, zatiaľ čo niekoľko dotykov celkovej estetiky dokazuje, že Skate Classics nielen že skvele fungujú, ale tiež pri tom vyzerajú čertovsky dobre.

Nové Skate Classics nesú rad nových úprav a technológií. Vďaka tvarovanej päte a fixovaným jazykom noha lepšie sedí v topánke a poskytujú tak lepšiu kontrolu nad doskou. Vložka DURACAP má nový tvar, pridáva flexibilitu a odstraňuje prebytočný objem, aby eliminovala otlaky a odery, čo má za následok zásadné prispôsobenie pre maximálnu trvanlivosť tam, kde to skateboardisti najviac potrebujú. Dvojdielne zvislé lemovanie s výraznejšou rýhovitou štruktúrou na špičkách topánok, rovnako ako Sick Stick, nová patentovaná gumová zmes, zvyšuje odolnosť a životnosť topánky. Okrem toho najlepšie vložky do topánok PopCush vo svojej triede s návratom energie perfketne sedí v topánke, takže nohy budú po dlhšiu dobu svieže.

Medzi modelmi Skate Authentic, Skate Slip-On, Skate Old Skool a Skate Era prevažuje vždy štýlová klasická bielomodrá farebná kombinácia, zatiaľ čo nový povrch bočnej steny, šachovnicová etiketa a značka "Skateboarding" tieto nadčasové štýly jemne podčiarkujú.

Modely Vans Skate Classics – Skate Authentic, Skate Old Skool, Skate Era a Skate Slip-On k dostaniu u nás na e-shope od 4. marca 2021 do vypredania zásob:

    Vans Skate Old Skool

    Vans Skate Old Skool

    71.19 € 88.99 €

      Vans Skate Old Skool

      Vans Skate Old Skool

      71.19 € 88.99 €

        Vans Skate Era

        Vans Skate Era

        44.50 € 88.99 €

          Vans Skate Authentic

          Vans Skate Authentic

          40.43 € 80.86 €

            Vans Skate Authentic

            Vans Skate Authentic

            71.19 € 88.99 €

              Vans Skate Slip-On

              Vans Skate Slip-On

              64.69 € 80.86 €

              Ďalšie články z kategórie Novinky

              Kalendár akcií

              Detailný kalendár »

              Prihlásiť sa

              Zabudli ste heslo?

              alebo

              Registrácia

              Jazyk