Variabilné snowboardové okuliare Aphex

Novinky

8. októbra 2020 | 0 komentárov

Unikátne okuliare Aphexplne prispôsobiteľné vďaka možnosti vybrať si sklo s rámčekom a popruh zvlášť. Výsledkom je cez tisíc možných kombinácií, tak si zostav vlastné a jedinečné snowboardové okuliare Aphex!

Přizpůsobitelné snowboardové brýle Aphex

Táto koncepcia sa volá RSS (Removable Strap System) a navyše umožňuje ľahšiu výmenu poškodených alebo opotrebovaných častí, takže okuliare dlhšie vydržia a šetria tvoju peňaženku i životné prostredie.

Vymeň popruh ľavou zadnou

K výmene popruhu na okuliaroch Aphex stačia dve kliknutia. Prestal ťa baviť ten pôvodný? Poškodil sa alebo opotreboval? Riešenie je otázkou niekoľkých sekúnd. Či už si doma alebo na vrchole kopca. Na výber je z množstva rôznych dizajnov pásikov, aby okuliare perfektne vyhovovali tvojim predstavám a ladili s outfitom, doskou alebo lyžami. Aphex pre každú sezónu predstavuje novú kolekciu strapov, takže môžeš ísť s dobou a obmieňať štýl okuliarov bez toho, aby si vykradol banku.

Vnútorná strana popruhu je opatrená silikónovým prúžkom, ktorý perfektne drží na prilbe, ale neťahá na čiapku.

    Aphex Strap

    Aphex Strap

    4.50 € 15.00 €

      Aphex Strap

      Aphex Strap

      4.50 € 15.00 €

      Přizpůsobitelné snowboardové brýle Aphex

      K dispozícii sú aj náhradné sklá Aphex – číre, fotochromatické i farebné – pre rôzne svetelné podmienky. Špecialitou značky je vlastná technológia Q-View, ktorá zvyšuje kontrast a uľavuje očiam. Tak si zostav perfektné okuliare na snowboard alebo lyže. Je to na tebe!

      Celá ponuka Aphex >

      Ďalšie články z kategórie Novinky

      Kalendár akcií

      Detailný kalendár »

      Prihlásiť sa

      Zabudli ste heslo?

      alebo

      Registrácia

      Jazyk