×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Video – Nidecker: A Guide to Mellow Livin'

Novinky

26. októbra 2020 | 0 komentárov

Nidecker prináša návod na pohodový život! Dobre, to je možno silné tvrdenie, ale rozhodne natočili parádne video o tom, ako si užiť novú backcountry dosku Mellow. Mrkni na to.

 

Krátka snímka A Guide to Mellow Livin' sa natáčala na japonskom ostrove Hokkaidó a svetový šampión Mathieu Crepel v ňom názorne demonštruje, ako si vychutnať poriadny freeride.

Cestuj slobodne, cestuj naľahko, počúvaj počasie a svoj žalúdok. Vstávaj skoro a uži si miestne pokrmy. Vyjdi životu v ústrety a on si ťa nájde!

Nidecker: A Guide to Mellow Livin'

Nový Nidecker Mellow

Doska, na ktorej Mathieu tak úžasne reže japonský prašan, má názov Nidecker Mellow a ide o najnovšiu backcountry zbraň tejto známej švajčiarskej značky.

Pre sezónu 2020/21 dostala táto  doska nový tvar, aby vedela ešte presnejšie vyrezávať oblúky vo voľnom teréne a kľučkovať medzi stromami. Mellow s camrock prehnutím ti dá v prašane pocit ako na surfe, zatiaľ čo jeho široká špička uľahčí pristátie na predok a umožní ti zachovať rýchlosť.

Tento dojem ešte posilňuje vkusný dizajn prírodnej drevenej dyhy doplnenej decentnou grafikou.

 

Snowboard Nidecker Mellow

Že ide o špičkovú dosku, dokladajú použité materiály. Jadro Master Core je tvorené majstrovskou kombináciou rôznych driev pre dosiahnutie perfektného pomeru váhy a výkonnosti. Sintrovaná sklznica N-7000 bola vyvinutá exkluzívne pre Nidecker a obsahuje uhlíkové nanočastice. Prémiová sendvičová konštrukcia je vystužená karbónom a kevlarom.

Nidecker: A Guide to Mellow Livin'

Vyberaj z novej kolekcie Nidecker

Nájdeš u nás, samozrejme, aj ďalšie snowboardy Nidecker. Tu je len pár z nich:

Všetky snowboardy Nidecker >>

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk