×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 1. mája 10–17 h | 8. mája ZATVORENÉ

Jesenná kolekcia v uliciach Brna

Novinky

15. októbra 2020 | 0 komentárov

Vydali sme sa do ulíc a natočili video s novými street kolekciami pre tohtoročnú jeseň. Mrkni na výsledok a naber inšpiráciu!

Podzimní kolekce v ulicích Brna

V zostrihu nájdeš jesenné novinky Vans, DC, Burton, Volcom alebo Thrasher. A pretože kulisy nám utvorila moravská metropola, nesmie chýbať ani miestna Cult of the Road.

Nalaď sa do jesenných farieb

Inšpiruj sa v našom videu a vyber si street bundu, mikinu, čiapku, šiltovku alebo košeľu pre perfektný jesenný look.

Kuba

Podzimní kolekce v ulicích Brna

Kuba sa nahodil do mikiny Vans Where's The Afterparty s hlbokou kapucňou v super oversized strihu a doplnil ju príjemne zateplenou zimnou street bundou Burton Mallet v bomber strihu, ktorá cez mikinu sadne ako uliata a ranná jazda vymrznutou MHD v nej nebude žiadny problém.

Dodáva: "Vďaka tomu, že bunda nemá kapucňu, tak som si tam mohol pekne vytiahnuť tú od mikiny. Bunda má veľa praktických vreciek a skvelú trendy farbu, o ktorú sa ale človek musí trochu starať. Celý outfit bol na jednotku a študentky sa za mnou otáčali ako električky na konečnej."

Kačka

Podzimní kolekce v ulicích Brna

Kačka má na sebe nestarnúcu kombináciu pohodlnej kockovanej flanelky Volcom Getting Rad Plaid Long Sleeve a hrejivej vesty Burton Kiley Insulated Vest, ktorá ju udrží v teple aj počas sychravého jesenného rána. Vesta je pritom ľahká, vďaka regular fitu nie je príliš zavalitá ani tesná a dáva perfektnú voľnosť pohybu.

Nesmie chýbať pletená čapica Volcom Full Stone, s ktorou Kačku žiadna nepriazeň počasia nezaskočí, je unisexová a hodí sa skoro ku všetkému.

Jirka

Podzimní kolekce v ulicích Brna

Jirka vo videu obliekol unikátnu mikinu Volcom Merick Crew s neprehliadnuteľným dizajnom a na hlave ho hreje parádna zladená oranžová čiapka Cult Of The Road Harry Beanie, ktorou navyše dáva najavo podporu lokálnej skate komunite.

Ochranu pred nepohodou dopĺňa street bunda Thrasher Godzilla Track nesúca značku slávneho Skate magazínu, ktorá zastaví vietor a vďaka kapucni ochráni hlavu pred dažďom.

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk