Street Montage REBELLION 2020 – Online

Novinky

1. októbra 2020 | 0 komentárov

Je to už raz tak, premiéra skate videa Rebellion 2020 je za nami. Kto nebol, môže sledovať online!

Asi by som vám mal priblížiť, o čo vlastne ide. Rebellion 2020 je skate projekt z leta tohto roku.

Celé to začalo v júni, kedy sa trošku ukľudnila situácia s opatreniami... Oslovil som dvoch brnianskych skejtrs a členov nášho tímu SNOWBOARD ZEZULA, Řezyho a Vaša, či nemajú chuť točiť, že dáme dohromady pár záberov z brnianskych spotov, z ktorých potom strihnem túto street montage.

REBELLION 2020

Točili sme teda len v meste, žiadne skateparky. Už od začiatku to ale nešlo úplne podľa plánov, pretože sa obidvom začala komplikovať situácia v práci. Řezy práve podával po x rokoch výpoveď, no a Vaša zase nastupoval do nového zamestnania, takže bol v skúšobke. A keďže Řezy robil na tri smeny a ja som jazdil pracovne celé leto skoro každý víkend mimo Brno, bolo sakra ťažké sa dohodnúť a nájsť spoločný voľný deň na točenie. Nakoniec sa podarilo pár dní zlepiť, stretnúť sa a niečo natočiť. To ale zase rýchlo skončilo, pretože na konci augusta Řezy odchádzal makať na víno do Francúzska a teraz ležká niekde na severnom pobreží Španielska, surfuje, skejtuje bazény a býva v aute. Týmto by som ho chcel pozdraviť a dúfam, že sa tam má najlepšie!

S Vašom sme teda v priebehu septembra dotočili pár spotov a povedali si, že s tým pôjdeme von, pretože tam začínal byť nepomer záberov jedného voči druhému. Verím ale, že týmto prvým spoločným projektom to nekončí a ďalšie leto natočíme väčšiu bombu.

Rebellion 2020 

Rozhodli sme sa a urobili menšiu premiérku v novo otvorenom podniku SPOT, čo je absolútne skvelé miesto s božskou atmosférou... A čo je hlavné? Že je to vôbec prvý zastrešený skejtový bowl v Brne. Samozrejme, že sme to nemohli nevyužiť a celú akciu sme odštartovali menším contestom na extensione. Súťažilo sa o pivká a skejtovú dosku, kde prvý flek bral Vojta Žáček asi za nejaký Miller flip. Popravde ani neviem, ako sa tá šialenosť volala.

Rebellion 2020

Celú dobu nám večer spríjemňoval svojím výberom a hraním náš felák DJ WEED, vďaka Mara.

Rebellion 2020 

Pokračovali sme projekciou, ktorá začínala novinkou Rebellion 2020, a potom sa cestovalo časom. Aby som to upresnil, nasledovala tak trochu ďalšia premiéra, pretože sa nám podarilo zohnať nikdy nezverejnené video NAHV, ktoré mal na starosti Jakub Laššo. Rok asi 2013 a naprosto skvelé street video, v ktorom jazdia brnianske legendy ako Marek Kocák, Honza Minol, Honza Roušal, Marten a veľa ďalších...

Projekciu sme zakončili ďalšou legendárnou snímkou od Radka Mauera, Book 2, niekedy z roku 2009. V ňom sa ukázala celá FUZZ partia a hlavne staré dobré brnianske spoty ako pôvodné Janáčkove divadlo alebo začiatok FUZZ boxes. 

Rebellion 2020

No a potom už len pivenká, drinky a párty!

Rebellion 2020

Kamera/Strih a text: Zbyňál Blahutka

Fotky: Radek Mauer

Vše pro skateboarding 

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk