×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 8. mája ZATVORENÉ

ŠKOLOU PREVERENÉ: Výber najlepších školských batohov

31. augusta 2020 | 0 komentárov

Prvý školský deň a s ním aj začiatok nového školského roka sa nezadržateľne blížia. Preto sme urobili výber najlepších batohov z našej ponuky, ktoré sú do školy ako stvorené. Vyber si aj ty ten svoj!

Burton Export 2.0

Upadnutie do stereotypu ti s batohom Export 2.0 rozhodne nehrozí. Každodenné dochádzanie do školy totiž nemusí byť nuda a dokazuje to aj samotný dizajn batohu s roll-top uzáverom. Tradičný dizajn sa tu spája s modernými prvkami, vďaka ktorým budeš mať pocit bádateľa ešte aj v meste. Batoh Export 2.0 je vyrobený z materiálov, ktoré len tak ľahko nepodľahnú žiadnemu nepriaznivému počaisu. Vonkajšia textília totiž odpudzuje vodu aj sneh a udrží tak tvoje veci v suchu a bezpečí. Na vonkajšej strane sa vpredu nachádza široká priehradka, do ktorej zmestíš všetky nevyhnutnosti ako kľúče, mobil či peňaženku. Polstrovaná priehradka na notebook či tablet až do veľkosti 15" je prístupná ako z hora, tak aj zboku a vďaka vreckám na obidvoch bokoch máš fľašu s vodou aj čapicu hneď po ruke.

Burton Annex 2.0

Batoh Annex 2.0 od Burton nie je len taký obyčajný školský batoh, ktorý po skončení vyučovania hodíš do rohu izby. Táto na pohľad old-schoolová klasika je vo vnútri nadupaná najmodernejšími vychytávkami, ktoré od batohu môžeš očakávať. To ju robí ideálnou nielen pre urban explorerov, ale aj pre horských nadšencov. Dalo by sa teda povedať, že Annex 2.0 dodáva starému dobrému školskému batohu pôvab a organizáciu pre tvoje každodenné mestské dobrodružstvá, ako aj pre víkendové úniky do hôr, kde si zresetuješ hlavu aj telo po celotýždňovom sedení za školskými lavicami.

Nájdeš tu praktický prístup k priehradke na notebok zvnútra alebo zvonku batohu, predným popruhom si na batoh pripneš karimatku alebo bundu a nevyhnutné maličkosti budeš mať ľahko prístupné či už v hornom vrecku na zips, alebo v prednej priehradke. Bočné priehradky sú zasa ideálne na fľašu s vodou či snack, ktorý budeš na tých kľukatých cestičkách hore kopcom alebo do školy určite potrebovať. Polstrované ergonomické ramenné popruhy a nastaviteľný hrudný popruh nie sú len príjemným dizajnovým prídavkom, ale ich skutočnú silu pocítiš práve na cestách za dobrodružstvom. Farebné prevedenia s ripstop tkaninouodolné voči nepriaznivému počasiu a prvkom ako dážď a sneh, takže sa o svoju elektroniku ani iné veci strachovať nemusíš. Za nás dávame Annex 2.0 skrátka 11 bodov z 10.

Burton Westfall 2.0

Ak naopak preferuješ do školy menší praktický batoh, ktorý využiješ aj na menšie výlety, Westfall 2.0 od Burton ponúka rad fukncií, ktoré ti život rozhodne komplikovať nebudú. Rýchle a praktické zatváranie na klopu s prackou zabezpečí, že do batohu sa bez tvojho vedomia len tak ľahko nikto nedostane. Na vnútornej strane klopy sa nachádza vrecko so zipsom, do ktorého si môžeš uložiť napr. kľúče či doklady. Na fľašu s vodou či iné nevyhnutnosti, ktoré potrebuješ mať vždy poruke poslúžia bočné vonkajšie sieťované vrecká a pohodlné nosenie zaistia ergonomické ramenné popruhy.

Vans Roll It

Roll-top star z našej ponuky, batoh Vans Roll It je niečo ako superstar medzi školskými batohmi. Vans skrátka vie, ako na to. Nájdeš tu veľkú hlavnú priehradku s roll-top vstupom, vnútornú priehradku na notebook, bočné vrecká na fľašu s vodou a ergonomické ramenné popruhy. Skrátka talent, ktorý urobí z každej šedej myšky Queen Of The Class.

Vans Obstacle

Vans Obstacle je štýlový batoh, ktorého hlavnú vychytávku, uchytenie na skateboard, ocenia najmä aktívni školáci. Disponuje hlavnou priehradkou s vnútornou organizáciou, ktorá je ošetrená anti-odour vrstvou a eliminuje tak nepríjemné zápachy, ktoré by sa vo vnútri batohu mohli vytvoriť či už zo zabudnutej desiaty, alebo prezúvok. Veď to poznáš... Ergonomicky tvarované ramenné popruhy a sieťovaný chrbtový panel ti potom pri nosení budú prinášať doslova radosť. Nájdeš tu aj osobitné vrecko na notebook, takže sa nemusíš báť, že by ti tá zabudnutá desiata v batohu náhodou ožila a vykradla drahocenné dáta. Vans Obstacle ti pomôže prekonať každú prekážku na ceste za tvojím vzdelávaním.

Vans Womens Ranger Plus

Turistom vo vlastnom meste? S batohom Ranger Plus od Vans je možné všetko. Do školy sa ti bude hodiť množstvo praktických vreciek vrátane vnútornej priehradky na notebook. Po vyučovaní s ním zasa môžeš vyraziť spoznávať okolie, pri čom iste oceníš bočné vrecká na fľašu s vodou, pretože dodržiavať pitný režim skrátka musíš. Taká malá moderná klasika na každú príležitosť.

Roxy Time To Relax

Ak si športovkyňa telom aj dušou, športový dizajn batohu Time To Relax od dámskej surfovej značky Roxy ti sadne vo viacerých smeroch. Na vyučovanie sa bude hodiť priehradka až na 15" notebook, do zipsovacích vreciek schováš všetky cennosti ako kľúče, peňaženku alebo doklady a bočný kompresný popruh poslúži napríklad na pripnuie karimatky. Zo školy rovno na jógu, čo ty na to? Vyberaj športový krúžok skôr, než budú všetky rozbraté. To isté platí pre batoh Time To Relax.

Aevor Daypack

Hľadáš batoh, ktorý by dokonale vyhovoval tvojmu spontánnemu životnému štýlu? S batohom Daypack od AEVOR budeš pripravený/á na spontánne zmeny plánov bez toho, aby si sa musel/a vzdať moderného looku. Daypackjednoduchý, nadčasový dizajn s mnohými praktickými vychytávkami. Notebook zmestíš do polstrovanej 15" priehradky a viacero zipsovacích vreciek ti umožní schovať veci ako kľúče či doklady na bezpečné miesto. Hlavná priehradka je vybavená obojsmerným zipsom a neminú ťa ani vychytávky ako nastaviteľný hrudný pás, priedušný polstrovaný zadný panel a ergonomické ramenné popruhy pre čo najväčšie pohodlie pri nosení. Ako všetky batohy od AEVOR, aj Daypack ponúka praktické zväčšenie objemu, takže ho môžeš využiť na každodenné nosenie, ako aj na dlhšie výlety bez toho, aby si si musel/a zaobstarať ďalší batoh.

Ak ti navyše záleží na udržateľnosti, poteší ťa fakt, že batohy od AEVOR sú vyrábané z recyklovaných materiálov a v etických pracovných podmienkach.

Nitro Scrambler

Batoh Nitro Scrambler je tak trochu chameleón. Prispôsobí sa totiž každej nečakanej situácii. Má nastaviteľnú veľkosť hlavnej komory a je neskutočným pútačom vďaka svojmu všestrannému a modernému dizajnu. Mimo vyučovania ho zober aj na poriadny školský výlet, ktoré odteraz budú ešte zábavnejšie. Vďaka polstrovaným ramenným popruhom a mäkkému vystuženému zadnému panelu je batoh dostatočne pohodlný aj pri väčšom zaťažení. Hlavná komora obsahuje vrecko na notebook, ktoré je prístupné aj z boku a organizáciu, ktorú si sami nedokážeme vynachváliť. Na roll-top batohoch je najlepšie to, že ich veľkosť si bez problémov upravíš podľa potreby a utiahneš prackou. Batoh Scrambler môžeš naplniť až po okraj, otočiť na bok a nosiť ho ako tašku za postrannú úchytku. Genialita sama!

G.ride Arthur

V neposlednom rade za zmienku stojí aj batoh Arthur od G.ride v elegantnom štýle. Bez problémov v ňom môžeš prenášať obdĺžníkové predmety ako dokumenty, počítač či tablet bez toho, aby sa ti nejakým spôsobom poškodili okraje. Je vybavený jednou hlavnou priehradkou s vreckom na 13" notebook, ktoré je pristupné aj cez bočný zips. V našej ponuke ho nájdeš vo viacerých dizajnových prevedeniach. Stačí si vybrať a vyraziť do školy tou správnou nohou!

 

Celú ponuku batohov nielen do školy nájdeš tu. Prajeme ti úspešný štart do nového školského roka!

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk