Unikátna kolekcia Oakley Kokoro

24. júla 2020 | 0 komentárov

Oakley predstavuje kolekciu Kokoro navrhnutú umelcom Meguru Yamaguchim, ktorá bola pôvodne vytvorená pre medzinárodné športové hry v Japonsku.

Príbeh za dizajnom kolekcie Kokoro

Kolekcia okuliarov Kokoro od Oakley, ktorá bola pôvodne navrhnutá pre medzinárodné športové hry v Japonsku predstavuje krásu ľudského druhu. Navrhnutá japonským umelcom Meguru Yamaguchim, oslavuje našu spoločnú lásku k športu a zjednocuje športovcov všetkých disciplín v časoch, keď je potreba komunity väčšia ako kedykoľvek predtým. Kokoro znamená japonsky "srdce, myseľ, duchovno" a odkazuje na zomknutie Teamu Oakley cez obecnú lásku k športu.

Vďaka osobitému štýlu Meguru, každý kus oslavuje slobodu pohybu a pokrok, ktoré sú typické pre všetkých športovcov bez ohľadu na farbu pleti či kontinent. Športové aj lifestylové modely sú prepojené cez Meguruov nenapodobiteľný umelecký štýl a ťahy štetcov.

Vďaka ťahom štetca, ktoré reprezentujú balans športovcov medzi chaosom a žiarivými farbami, a ktoré ilustrujú jednotu, je kolekcia Kokoro umeleckou interpretáciou emocionálneho a fyzického výkonu v športe.

Každý kúsok je jedinečný

Je tiež dôležité podotknúť, že každý jeden kus z tejto kolekcie je úplne jedinečný a nemôže sa stať, aby ste našli dva navlas rovnaké. Boli totiž vyrábané strojom so špeciálnou technikou odstreďovania, ktorý bol navrhnutý tak, aby napodobnil ťahy štetca Meguru.


"Keď som sa v rámci fázy objavovania a vývoja spojil so športovcami, bol som dojatý ich zjednotenou vášňou pre šport."

Meguru Yamaguchi

 

Poďte si pre jedinečný kúsok Oakley Kokoro.

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk