Enduro novinka od značky Smith. Prilba Mainline

Novinky

7. júla 2020 | 0 komentárov

Smith v tejto sezóne prichádza s novinkou, na ktorú sme všetci dlho čakali. Integrálka Mainline je tu!

Značka Smith pridala do svojho bike line-upu svoju prvú integrálku. Napriek tomu, že v jej ponuke nájdeme širokú škálu rôznych štýlov prilieb, integrálka doposiaľ v ich ponuke chýbala. Mainline je enduro prilba, ktorá je certifikovaná aj na downhill. Má plné pokrytie Koroyd®-om a technológiu ochrany hlavy MIPS®. Ponúka tak výnimočnú ochranu aj v skutočne náročných terénoch a bezpochyby vám tak dodá potrebnú sebaistotu.

Dokonalá ventilácia a komfort

Prilba používa systém, ktorý Smith nazval AirEvac™. Ten pôsobí ako ventilačný systém prilby navrhnutý tak, aby umožnil fungovanie okuliarov aj prilby ako jedného celku. Odvádza totiž teplý vzduch von z okuliarov a hlavy a zabraňuje tak neželanému zahmlievaniu. Oceníte ho najmä vo vyčerpávajúcich dňoch, kedy idete skutočne na doraz.

Prilba tiež používa antibakteriálne vložky Hybrid X-Static® / XT2®, čo príde enduro jazdcom náramne vhod. Ochranu brady zabezpečuje chránič s bezpečným uchytením na D-krúžok. Všetky súčasti prilby sa navyše dajú ľahko odstrániť pre jednoduchšie čistenie.

Súdiac podľa nadupaných technológií, pri dizajne prilby Mainline bral Smith skrátka do úvahy váš maximálny komfort pri jazdení.

    Smith Mainline Mips

    Smith Mainline Mips

    227.52 € 325.03 €

    A čo o prilbe hovoria jazdci sami?

    "Náš tím bol súčasťou celého procesu navrhovania — tvar, fit, farby — Smith bral naše pripomienky do úvahy pri každom detaile. Bol to jeden z najúžasnejších zážitkov, ktoré som s touto značkou zažil."

    — Andréane Lanthier Nadeau —

    Ďalšie články z kategórie Novinky

    Kalendár akcií

    Detailný kalendár »

    Prihlásiť sa

    Zabudli ste heslo?

    alebo

    Registrácia

    Jazyk