Kvalita bez kompromisov - to je wakeboardová značka Follow

Novinky, Udržateľnosť

11. mája 2020 | 0 komentárov

Follow je wakeboardová značka, ktorá sa zaoberá výrobou wakeboardových odevov a doplnkov. Bola založená v roku 2010 a odvtedy sa zaviazala vytvárať produkty s kvalitou, ktorej sa môžete doslova dotknúť a cítiť ju.

V roku 2010 značka začínala s výrobou hrázd a s malými doplnkami a ich cieľ bol jasný. Žiadne triky a nič nehovoriace, nablýskané dizajny. Prvoradá bola kvalita, ktorá spĺňa svoju funkčnosť.

Vášeň pre vytváranie špičkových produktov

Dnes je Follow známa širokou škálou nevyhnutných doplnkov a odevov ako vesty, neoprénystreet bundy či technické mikiny, bez ktorých sa pri jazdení na wakeboarde nezaobídete. Nechýba im vášeň pre vytváranie najlepších možných produktov pre jazdca, a to všetko pri zachovaní rovnakých základných princípov v každom jednom kúsku.

Okrem iného má Follow aj jeden z najepickejších a najrozmanitejších tímov jazdcov v tomto športe. Brenton Priestly, Sam Brown a Oli Derome sú to svetoví športovci, inovátori a umelci, ale sú tiež dokonalými vyslancami značky Follow.

Vďaka tomu, že cestujú po svete, poskytujú značke rozhodujúcu spätnú väzbu o všetkých produktoch. Sú to odborníci, ktorí vyťažia maximum z každej wakeboardovej výpravy. Follow je skrátka rodina so spoločnou víziou, a vďaka tomu môžu ľahšie napomáhať rozvoju športu, ktorý tak milujú cez produkty, ktoré vytvárajú.

Každá technológia je osobitný príbeh

Od samého začiatku si značka stanovila ciele vytvárať nové látky a novým, účinnejších spôsobom, ako to dovtedy robili iní. A zoznam ich technologických vylepšení každý rok rastie.

Výnimočne ľahké vesty bez PVC

Bezpečná pena bez PVC toxínov

Vesty značky Follow sú vyrábané z peny bez PVC najvyššej kvality. PVC plast je medzi plastmi výnimočne toxický, pretože obsahuje prísady, ktoré pri výrobe, použití a likvidácii ľahko migrujú do životného prostredia. Takže žiadne PVC = šťastná Zem.

    Follow Wms Atlantis

    Follow Wms Atlantis

    112.00 € 160.00 €

      Follow Primary Impact

      Follow Primary Impact

      77.00 € 110.00 €

        Follow Wms Atlantis

        Follow Wms Atlantis

        112.00 € 160.00 €

        Tvrdosť a jemnosť v jednom jedinom Duraprene

        Duraprene neoprén je tvrdší neoprén s drsnejšou textúrou. Jedna z najprepracovanejších a najodolnejších textúr značky Follow. Na vonkajšej strane tvrdý ako klince, ale vo vnútri mäkký a pružný.

          Follow Division Impact

          Follow Division Impact

          91.00 € 130.00 €

            Follow Wms Pharaoh Impact

            Follow Wms Pharaoh Impact

            133.00 € 190.00 €

            Jadite tak, akoby ste na sebe nič nemali

            Strečový neoprén dosiahol na ďalšiu úroveň. Je výnimočne mäkký, pružný a skutočne pohodlný. Konečne máte pocit, akoby ste na sebe vôbec nič nemali, no zároveň stále poskytuje odolnosť bez kompromisov.

            Ľahké ako pierko

            Existujú dva spôsoby, ako udržať záchrannú vestu čo najľahšiu: znížiť absorpciu vody a použiť najľahšie materiály. Pena, ktorú používa Follow je ľahká ako pierko a je to to najlepšie z oboch svetov.

            Trvalo udržateľný výkon

            Pírodný materiál, ktorý nedráždi

            Cieľom značky Follow je vytvoriť udržateľný sortiment výrobkov, ktorý bude zároveň spĺňať vysoké nároky na výkon. Preto vo Follow používajú prírodný kaučuk Yulex. Emulzia Yulex odstraňuje viac ako 99% nečistôt a a produkty sú tak obohatené o silnejší, nedráždivý prírodný materiál. Emulzia Yulex odstraňuje viac ako 99% nečistôt a a produkty sú tak obohatené o silnejší, nedráždivý prírodný materiál.

            Bez PVC je Zem šťastnejšia

            A je toho viac. Každá Follow vesta je navyše dodávaná v biologicky rozložiteľnej taške. Vo Follow tiež vylúčili používanie výrazne toxického PVC. Takže ešte raz, žiadne PVC = šťastná Zem = lepšia budúcnosť.

            Lepidlo na báze vody

            Vo Follow výrobkoch nájdete len laminovacie lepidlo na báze vody bez obsahu rozpúšťadiel. Neoprénové výrobky neobsahujú žiadne škodlivé chemikálie z rozpúšťadiel.

            Recykluj a vyrábaj

            Pri výrobe každej Follow vesty sa zrecykluje približne 15 plastových fliaš. Follow tak aj takýmto spôsobom pomáha čistiť naše životné prostredie a odpad pretvárať vo funkčné a kvalitné produkty.

            Strečové neoprény, čo neprepustia vodu

            Dvojvrstvový neoprén pre dvojitú ochranu

            Keď neoprén navlhne, zväčší sa približne o 10 %, v závislosti od hrúbky a materiálov. Na minimalizáciu tohto efektu používajú vo Follow vonkajšie aj vnútorné neoprénové vrstvy. Pri dvojvrstvovom neopréne zostane vesta priľnutá k telu a nebude vo vode zväčšovať svoj objem.

            Istota v podobe vnútorne podlepených švov

            Účelom neoprénu je udržať vodu mimo tela a telo zasa v teple. Ak sa neoprén poškodí, potom je to len taký dobrý, ako jeho najslabšie spoje. 100 % vnútorne podlepené švy vytvárajú trvanlivejší šev bez únikov vody, čo vás udržuje v bezpečí a v teple.

            Lýtkové odtoky

            Keď sa už voda ale predsalen dostane dovnútra, chcete sa ubezpečiť, že má spôsob, ako sa dostať aj von. Neoprény od Follow majú lýtkové odtoky strategicky umiestnené tak, aby sa zabránilo hromadeniu vody a zároveň naberaniu novej vody pri jazde.

            100 % strečové B-Lock švy

            Flexibilita neoprénu je dôležitá. Znížená flexibilita znamená zníženie výkonu. Preto vo Follow používajú B-Lock švy, ktoré sú 100 % strečové. Skrátka najflexibilnejší steh na trhu.

            Bezšvové podpazušia pre maximálne pohodlie

            Menej švov v neopréne znamená menšiu priepustnosť vody. Neoprény od Follow majú bezšvové podpazušie, vďaka čomu voda neprenikne dovnútra a zároveň poskytuje neobmedzenú slobodu pohybu rúk, takže používanie neoprénu v zime bude pre vás maximálne pohodlné.

            Zlepené a slepé švy pre ultimátnu vodotesnosť

            GBS v preklade znamená zlepené a slepé švy. GBS švy sú vodotesné, čo je ďalším kľúčom k maximálnemu pohodliu vo vode.

            4-way stretch tkanina neobmedzí váš výkon

            Pri wakeboardingu sa vaše telo pohybuje neočakávanými smermi. To znamená, že potrebujete neoprén, ktorý zvládne tieto situácie bez problémov. 4-way stretch neoprény od Follow s vami prejazdia celú sezónu.

            Vystužené vysoko namáhané oblasti

            Všetky vysoko namáhané oblasti sú vystužené melco páskou, čo minimalizuje únik vody a zaisťuje, že štruktúra neoprénu zostane zachovaná.

            Obliekanie bez zipsu

            Uzáver bez zipsu je to najlepšie, čo tvorcovia neoprénov vôbec mohli vymyslieť. Neoprén bez zipsu je ľahší a zipsový uzáver zároveň zbytočne nezvyšuje jeho objem. To zaručuje slobodu pohybu pri zachovaní nepriepustnosti neoprénu.

            Univerzálne bundy do ulíc, vody či snehu

            Manžety z lycry

            Zabráňte tomu, aby sa vám manžety na bunde počas jazdy vyhŕňali. Bundy Follow sú vybavené manžetami z lycry. Sú pohodlné a vyrobené z ľahkej a roztiahnuteľnej lycry. Skrátka sloboda pohybu po celý deň.

            Perfektná vodeodolnosť a priedušnosť

            Chráňte sa pred chladom a udržte teplo vo vnútri bundy. Hydroizolácia je to, čo zabraňuje nasiaknutiu vody pri jazde, zatiaľ čo priedušnosť súvisí s tým, koľko telesného tepla si bunda dokáže udržať. Kombinácia 10.000/10.000 od Follow umožňuje maximálne udržať teplo a zároveň zabraňuje nasiaknutiu vody zvonku a zvýšeniu hmotnosti počas vašich zimných sessions.

            Vodeodolný náter

            4-way stretch materiál, z ktorého Follow svoje produkty vyrába je zvonku aj z vnútra ošetrený DWR náterom, čo znamená, že takto zabraňuje preniknutiu vody do materiálu.

            Podarená kolekcia lifestyle oblečenia

            Nielen funkčné, ale aj oblečenie pre voľný čas má značka Follow nadupané, pozrite sami:

            Follow je jednoducho značka, ktorá dáva wakeboardingu všetko. Ak chcete byť aj vy súčasťou tejto rodiny, vyberajte z ich tohtoročnej kolekcie.

            Ďalšie články z kategórie Novinky, Udržateľnosť

            Kalendár akcií

            Detailný kalendár »

            Prihlásiť sa

            Zabudli ste heslo?

            alebo

            Registrácia

            Jazyk