×
Otváracia doba na Veľkú noc → Pi: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZATVORENÉ

Ultimátne skejtové topánky z Etnies Michelin Collection

31. marca 2020 | 0 komentárov

Etnies vo svojej jarnej kolekcii 2020 prichádza s modelmi skejtových aj bikových topánok, ktoré sú vďaka podrážke od značky Michelin doslova nezničiteľné.

Svoj prvý debut s Michelin podrážkou zažili topáky Etnies s modelom Marana v roku 2017. Etnies sa však aj naďalej angažuje vo vývoji inovatívnych produktov s výnimočným štýlom, pohodlím a ochranou. Kolekcia na jar 2020 sa teraz pýši novými modelmi tenisiek s unikátnou, nezničiteľnou podrážkou od značky, ktorá má vo svojom portfóliu okrem iného aj jedny z najodolnejších pneumatík na svete.

Kvalita a odolnosť prebratá z pneumatík

Pôvodné topánky Marana od Etnies boli odolnou obuvou, no ich podrážky nestačili neuveriteľne rezistentnému zvršku. V snahe zlepšiť túto skejtovú topánku a priblížiť sa kvalitou potrebám jazdcov sa Etnies spojil s jedným z top svetových výrobcov prémiových gúm, aby tak preniesol výkon a odolnosť Michelin pneumatík do podrážky skejtových topánok.

"Topánky Michelin Marana mi zachránili život. Môžem odprisahať, že gumová zmes na podrážke uchránila moje päty pred zranením. Nemám žiadne, ale mohli doslova explodovať."

Chris Joslin, pro rider

Osobitné miesto pre bike modely

Etnies však vo vývoji svojich produktov nezabúda ani na bikerov. V Michelin kolekcii totiž nájdete aj modely Marana Crank zo špeciálnej bikovej kolekcie. Vďaka ich tvaru a použitým materiálom poskytnú skvelý pedal feel a tým pádom vynikajúci zážitok z jazdy na dvoch kolesách.

V tomto videu môžete vidieť, ako funguje technológia Michelin podrážok v praxi:

Všetky modely z MICHELIN COLLECTION

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk