×
Otváracia doba počas májových sviatkov: 1. mája 10–17 h | 8. mája ZATVORENÉ

Mary Rand je novou jazdkyňou Arbor tímu

Novinky

6. marca 2020 | 0 komentárov

Gratulujeme! Arbor má v tíme novú jazdkyňu. Privítajte snowboardistku Mary Rand.

Mary Rand má za sebou svojich 10 000 hodín snowboardingu. Hovorí sa, že presne tak dlho trvá, kým sa človek dostane na profi úroveň v nejakom remesle alebo činnosti. A Mary koncom januára získala titul profesionálky od Arbor tímu.

Začiatočnícke nadšenie profíčky

Dokonale ovláda ski rezorty a razí si svoje vlastné cestičky v street snowboardingu, a najnovšie sa prezentuje svojou úprimnou láskou k hlbokému a divokému prašanu. Mary má neustále sa vyvíjajúcu vášeň pre snowboarding a pragmaticky pristupuje ku všetkému, čo môže tento šport ponúknuť, so začiatočníckym nadšením. Je ako špongia, chápe tento proces a prispôsobuje svoje zručnosti prekážkam pred sebou, čo ju privádza do osvieteného stavu snowboardingu.

O tom, že pre Mary je snowboarding synonymom vášne sa môžete presvedčiť v tomto videu:

Čo jazdí Mary?

Byť „profíkom“ znamená do určitej miery hrať hru. Chytiť do rúk lopatu, držať fotoaparát, vydať sa na dlhé túry tam a späť a viacdenné záťahy po kopcoch. Mary si časom vyvinula svoj vlastný štýl jazdenia a zatiaľ čo sa jej terénne zameranie a záujem presunul na big mountain, jej snowboardová minulosť má široký záber. Pokorná a talentovaná Mary s pohľadom pevne na horizonte. Najdôležitejšie je, že jej nikdy nemizne úsmev z tváre.

Gratulujeme a prajeme Mary ešte mnoho zdolaných kopcov!

Nechajte sa aj vy inšpirovať tohtoročnou kolekciou Arbor 19/20 a vyrazte objavovať skryté zákutia snowboardingu »

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk