Magnetic Facemask Integration od Anon. Dokonalý fit, teplo a ochrana bez zahmlievania

Novinky

17. februára 2020 | 0 komentárov

Snowboardové okuliare od Anon sú dizajnom aj technológiami nadupané kúsky, ktoré si zamilujete predovšetkým pre jednoduchú výmenu skiel.

MFI systém navyše umožňuje prepojenie okuliarov s ochranou tváre, ktorú spojíte s okuliarmi vďaka magnetom. Poďte sa s nami mrknúť na to, ako to celé funguje.

Tri piliere dizajnu

Dokonalé prepojenie

Súčasťou okuliarov je hrejivý nákrčník, ktorý sa pomocou štyroch magnetov ľahko pripevní k rámu okuliarov. Tie zabezpečujú hladké a bezproblémové prepojenie oboch súčastí. Nemusíte tak riešiť problémy ako napríklad to, že sa vám maska neustále z tváre sťahuje a vystavuje vás tak zime či vlhkosti.

Teplo bez zahmlievania

Teplo je na horách polovica úspechu. Ak ste niekedy jazdili v mrazoch, viete, že chlad v tvári vie váš zážitok z hôr úplne pokaziť. Maska s technológiou MFI je navyše vybavená vetracími otvormi, ktoré perfektne odvádzajú vlhkosť, takže vám počas jazdenia nehrozí zahmlievanie okuliarov a s tým spojené nielenže nepohodlie pri jazdení, ale aj zhoršenie výhľadu, čo môže byť v konečnom dôsledku na horách v zápale jazdy celkom nebezpečné.

Ochrana

Počas hustého sneženia či nepríjemných mrazov je ochrana tváre to, čo vám na kopci môže častokrát doslova zachrániť kožu. Jednoduché pripojenie masky k okuliarom zabezpečí, že ani kúsok vašej tváre neostane nezakrytý a vy si tak môžete užívať jazdu naplno bez väčších komplikácií.

Pre úplne dokonalú kompatibilitu ochrany hlavy, očí a tváre siahnite aj po prilbe od značky Anon.

Kompletná ponuka od značky Anon »

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk