Pripravte sa na nepravdepodobné. Vans predstavuje nový pro-model skejtových topánok Rowan Pro

Novinky

15. februára 2020 | 0 komentárov

Stať sa profesionálnym skejterom nie je jednochuché, no talent Rowana Zorillu prekračuje, rovnako, ako skateboarding samotný, hranice všednosti. Privítajte pro-model tenisiek Vans Rowan Pro.

V dobe, kedy sa zdá, že skateboarding robí už každý, prekročenie hranice z obyčajného skejtera na profesionála je nielenže nepravdepodobné, ale priam až absurdné. Možno je to jeho zaujímavým menom alebo rozpoznateľným štýlom jazdenia, ale Rowan Zorilla má v sebe skrátka niečo neuchopiteľné a taká je aj jeho skejtová kariéra.

Mestečko Vista v Californii sa môže javiť ako len ďalší špendlík na mape sveta, ale v skateboardingu bude navždy spojené s legendou H-Street (prvou skateboardovou firmou, ktorú viedli samotní skejteri) a možno niečo z tohto DNA v Rowanovej krvi ostalo. Dokáže sa prispôsobiť akémukoľvek skejtovému momentu a zároveň si zachovať svoju jedinečnú osobnosť. A presne o to v skateboardingu ide.

Minikolekcia streetwear oblečenia Rowan Zorilla pre dokonale zladený skejtový look:

Rowanova crew Shep Dawgs sa dostala do skejtového povedomia vďaka svojpomocne nakrúcaným indie videám. Rowanova všestrannosť bola nepopierateľná a vďaka nej si rýchlo získal status profesionála. Pokračovalo to dvoma titulkami na magazíne Thrasher v jednom roku, ako aj nomináciou na cenu “Skater of the Year”. Zvyšok je (nie až tak ďaleká) história.

Pro-modelom tenisiek Rowan Pro tohto výnimočného talentu Vans poukazuje na to, že nič nie je tak nepravdepodobné, ako sa na prvý pohľad môže zdať.


Tenisky si môžete kúpiť aj u nás v kamennej predajni alebo na e-shope. Predaj spúšťame 15.2.2020.

Ďalšie články z kategórie Novinky

Kalendár akcií

Detailný kalendár »

Prihlásiť sa

Zabudli ste heslo?

alebo

Registrácia

Jazyk